Katasztrófába fulladt az esküvő: száz vendéget fogott el a hányás és a hasmenés

hányás esküvő gyomorhurut hasmenés
Nem ideális módja egy közös élet megkezdésének egy olyan lakodalom, amiről a LadBible beszámolt. Egy ausztrál esküvő tragédiába fulladt, miután több mint száz vendéget kapott el a hányás és a hasmenés.

Körülbelül a násznép fele betegedett meg. A lap úgy tudja, a menyasszony és a vőlegény jogi lépéseket fontolgat, azt egyelőre nem tudni, hogy ők is elkapták-e a kórt.

képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Jan Faukner

Először az egyik koszorúslány produkált gyomorhuruthoz hasonló tüneteket az esküvő estéjén. Másnap további hetven ember lett rosszul, a hét közepére pedig a beteg vendégek száma megközelítette a százat.

Egy vendég így írt a közösségi médiában: „Legalább százan megbetegedtünk, szörnyű volt."

képünk illusztráció Forrás: Shutterstock/Stefano Viola

Érdekes egybeesés, hogy a lakodalom előtti héten egy konferenciát tartottak ugyanezen a helyszínen, melynek résztvevői szintén megbetegedtek. A rendezvényhelyszínt most az egészségügyi hatóságok vizsgálják. Egyelőre nem tudni, hogy a felszolgált ételek voltak-e fertőzöttek, az esküvőn főként csirkét és sertéshúst szolgáltak fel. A már említett vendég azt írta, nem csak azok lettek rosszul, akik csirkét ettek, gyerekek is megbetegedtek, ők pedig más ételt kaptak, mint a vendégek.

Az étterem közleményt adott ki, melyben azt írták, hogy szeptember 15-én, pénteken rutinszerű egészségügyi ellenőrzést kaptak, és a hatóságok nem találtak problémát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.