Bruce Willis lánya elárulta, hogy van most nagybeteg édesapja

Forrás: AFP -
frontotemporális betegség Bruce Willis demencia Tallulah Willis
Tallulah Willis elárulta, hogy családja miért volt nagyon nyitott Bruce Willis betegségével kapcsolatban, és miért vállalták, hogy folyamatosan hírt adnak az állapotáról.

Tallulah hozzátette, számára is ez a tudat segített a feldolgozásban. Elmondta azt is, hogy édesapjának nagyon fontos a zene, amikor együtt vannak, a legtöbbször csak ülnek egymás mellett hatalmas szeretetben, és zenélnek.

Bruce Willis lányaival, Rumerrel és Tallulah-val Forrás: AFP

Októberben Willis közeli barátja, Glenn Gordon Caron azt mondta, úgy érzi, hogy Bruce csak a találkozásuk az első pár percében tudja, hogy kivel beszél, sokat romlott a beszéde, és sajnos már egyáltalán nem olvas, pedig korábban falta a könyveket.

Februárban Bruce Willis szerettei a közösségi médiában jelentették be, hogy frontotemporális demenciát (FTD) diagnosztizáltak a színésznél, ami egy igen agresszív kognitív betegség, a demencia egy ritkább formája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.