„Az első 3 percben még tudja, ki vagyok” - Friss információk Bruce Willis egészségügyi állapotáról

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Grindstone Entertainment Group - Verdi Productions/Emmett/Furla/Oasis Films (Efo Fi -
frontotemporális A simlis és a szende Bruce Willis Glenn Gordon Caron demencia
Hamarosan láthatják az egyik amerikai streamingplatformon A simlis és a szende című sorozatot, amelynek köszönhetően Bruce Willist megismerte az egész világ. A sorozat kapcsán Glenn Gordon Caron adott interjút, amely során a színész jelenlegi állapotáról is mesélt. 

A színész családja februárban hozta nyilvánosságra, hogy Willis frontotemporális demenciával küzd, júliusban pedig arról beszéltek, kezelésének lehetőségei nagyon korlátozottak.

Állapotáról Glenn Gordon Caron mesélt, aki hosszú évtizedek óta ismeri a színészt, ő volt a producere és az írója A simlis és a szende című sorozatnak. A széria eredetileg 1985 és 1989 között futott, most felkerült a Hulu felülére.

„Az első 3 percben még tudja, ki vagyok" - Friss információk Bruce Willis egészségügyi állapotáról Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films) - Grindstone Entertainment Group - Verdi Productions/Emmett/Furla/Oasis Films (Efo Fi

„Nagyon keményen próbáltam valahogy az élete részének maradni. Rendkívüli ember. Az teszi annyira durvává a betegségét, hogy ha valaha is ismerted Bruce-t, tudod, senkinek nem volt nála nagyobb életvidámsága. Imádta az életet, minden áldott reggel úgy kelt fel, hogy a legjobb, legteljesebb napját élje meg"

- mondta a New York Postnak, majd hozzáttette, hogy szerinte megismerte a színész, amikor meglátogatta őt.

„Az az érzésem, hogy az első három percben még tudja, ki vagyok. Verbálisan már nem a régi: korábban csak olvasott és olvasott, imádta a könyveket, most meg semmi. A nyelvi készségei már nem állnak rendelkezésére, és mégis ő Bruce. Ha vele vagy, tudod, hogy ő Bruce, örülsz ennek. De az életvidámsága tovaszállt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.