A szexi macskaszem titka

tus smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigitte Bardot vagy Audrey Hepburn lenyűgöző pillantása korántsem elérhetetlen, csak épp a megfelelő termékkel kell nekilátnunk a sminkelésnek.
A legjobb alapozók zsíros bőrrehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20101112-a-legjobb-alapozok-zsiros-borre.htmlÍgy sminkelj, ha kicsi a szemed!http://www.life.hu/szepulj/smink/20101102-igy-sminkelj-ha-kicsi-a-szemed.htmlSminkesek varázsszerei a neszesszeredbenhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20101028-sminkesek-varazsszerei-a-neszesszeredben.html

Bár kutatási adatokkal még sosem bizonyították, a nők többsége gyaníthatóan a hagyományosnak mondható, tollszerű, filcvégű tust preferálja. Ezekkel a kozmetikumokkal valóban könnyű dolgozni, és ha sikerült minőségi darabot beszereznünk, a hegyes ecset sem hullik darabokra, a festék pedig nem szárad be. Ha viszont nem vagyunk a cicaszemek elkötelezett hívei, érthető módon nem áldozunk sok pénzt egy tusra, így maradnak a drogériák kínálta olcsó cuccok, melyek, valljuk be, gyakran nem a minőség éllovasai. Bizonyára nem ismeretlen a kellemetlen felismerés, mikor hónapokig pihentetett tusunk beszáradt, bizarr halmazállapotban köszön ránk, mi pedig zöld utat adunk az ócskaságnak, méghozzá egyenesen a kuka irányába.


Brigitte Bardot vagy Audrey Hepburn lenyűgöző pillantása korántsem elérhetetlen, csak épp a megfelelő termékkel kell nekilátnunk a sminkelésnek, ezért most a tégelyes tusok világába kalauzolunk mindenkit, aki örömmel varázsolna magának szexis cicaszemeket.
Érthető módon kissé idegenkedve csavarjuk le a tégelyes kence tetejét, hiszen ki tudja, mit találunk a belsejében. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen a zselészerű anyaggal csak az első néhány sminkelés tűnik kihívásnak, némi gyakorlás után még az is biztosan húzza a vonalakat, aki amúgy kettes volt rajzból.

Tehát egyik kezünkben a tégely, másikban az ecset. Érdemes a belső szemzugból haladni kifelé, és persze egyre vastagítani a vonalat, majd legvégül felfelé kanyarintani. Hagyományos tussal kénytelenek vagyunk akár többször is megismételni a rázós műveletet, de ez az, amire tégelyes barátunk esetén semmi szükség. Ha megfelelően adagoljuk a festéket, néhány pillanat alatt elkészül a csábos szempár, amit már csak egy sejtelmes mosollyal kell párosítanunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.