előétel mártogatós mascarpone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az a tipikus mártogató, ami mindenhez finom. Zöldségekhez, pirítóscsíkokhoz, grissinihez, tortilla chipshez, mindenhez, ami ropogós!

Hozzávalók:

• 250 g. mascarpone
• 100 g. gorgonzola sajt
• 2 ek. tejföl
• őrölt dió
• őrölt bors
• só
• 1 gerezd zúzott fokhagyma

iStockPhoto
iStockPhoto

Elkészítése:

Keverjük össze az összes hozzávalót, és tegyük legalább két órára a hűtőbe. A gorgonzola karakteres íze és a dió elmerül a hófehér mascarponéban, így pont annyira lesz karakteres a krém, amennyire kell.

Ricottával töltött cukkinihttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101118-ricottaval-toltott-cukkini.htmlMézes-mustáros sült csirkecombhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101118-mezesmustaros-sult-csirkecomb.htmlSpárgakrémleves csirkévelhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20101118-spargakremleves-csirkevel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.