Igéző szemek - A legjobb szempillaspirálok

kozmetika szempilla szempillaspirál szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitathatatlan, hogy a sminkünk éke a gyönyörűen hangsúlyozott szempilla. De hogyan lehet az egészen rövid és ritka szempillákból is hosszú és sűrűt varázsolni? Az ultramodern eszközök mindenre kínálnak megoldást! A Life.hu most alaposan körbejárta a témát!

High tech szempillaspirálok

A női fegyvertár egyik nagyágyúja kétség kívül a szempillaspirál. Hála a különböző kozmetikai márkák innovatív megoldásainak, ez a leleményes kis eszköz óriási fejlődéseken ment keresztül az elmúlt években, és ma már egy egyszerű szempillaspirál is elképesztő csodákat képes művelni még a legjelentéktelenebb szempillákkal is.

iStockPhoto
iStockPhoto

A modern technológiának köszönhetően kedvenc márkáink szinte követhetetlen gyorsasággal dobják piacra a különbözőbbnél különbözőbb szempillaspirálokat. De mitől is lesz az egyik jobb, mint a másik? A varázslat a kefe vagy épp fésű formájú precíziós eszközben rejlik. A szépségipar vérre menő harcot folytat azért, hogy ezek a kis szerkentyűk a sokszorosára dúsítsák és hosszítsák a vásárlók pilláit. A nagy márkák folyamatosan fejlesztik és tesztelik a különböző spirálformákat, hogy a sörték mérete, anyaga és formája tökéletesen kiszolgálja az igényeket. Ezek ugyanis a legfontosabb erényei egy valamirevaló szempillaspirálnak, elvégre a szempillák alakja, hossza és formája minden embernél más és más. Így fordulhat elő az is, hogy a piacon lévő tucatnyi szempillaspirálnak mind-mind megvan a maga gazdája, ám, hogy te is megtaláld kedvencedet, érdemes többet kipróbálni! Íme a legújabb szabadalmak:


Clinique High Lengths Mascara

Innovatív remekmű! A High Lengths Mascara a márka eddigi leghatékonyabb hosszító és ívelő szempillaspirálja, amely egymástól elválasztva formázza a pillákat. A Clinique újdonsága 40%-kal hosszabb pillákat ígér. A különleges formába öntött, ívelt spirálfej követi a szemek természetes ívét, a finom sörték pedig a tövüknél fogva ragadnak meg minden egyes szempillát, így még a legapróbb pihéket is kiemelik. A fantasztikus végeredmény mellett a másik nagy előnye, hogy allergiateszttel vizsgált, 100% illatanyagmentes.








Bourjois Mascara Volumizer

A Volumizer egy igazi transzformátor. Az átváltozó kefe 2 lépésben fejti ki a hatását, ugyanakkor nem szükséges mindkét kefevariációt egymást követően alkalmazni! Ha csak egy szolid sminkre vágysz, használd az első lépést, amennyiben azonban a drámai hatás a cél, mindkét lépésre szükséged lesz. A 2 in 1 kefe egészen egyedülálló a szempillaspirálok között. A két lépéses Volumizer 11-szer dúsabb pillákat kínál, ráadásul az ára is kedvező!








Lancome Hypnose Precious Cells

A Lancome ismét egy példátlan bravúrt valósított meg legújabb szempillaspiráljával. A Hypnose Precious Cells képes aktiválni azt a sejtet, amely a szempillák növekedéséért felelős. Nemhiába, ha szempillaspirálról van szó, a Lancome mindig a tudomány legjavát nyújtja. A Precious Cells a szempillaápolás és a szempillánkénti volumennövelő hatás egyedi kettősét ötvözi. Ha ritka szempillákkal áldott meg a sors, feltétlenül próbáld ki!








L'Oréal Volume Million Lashes

A L'Oréal szempillaspiráljaival eddig se tévedhettünk nagyot, a Million Lashes pedig egyenesen telitalálat. A sokszorosító kefe és a precíz adagoló eltávolítja a felesleges festéket, szétválasztja a pillákat, és extra dús hatást nyújt.













Rimmel Lash Accelerator










Tipp


Gigantikus pillák

A közelgő báli szezon, a karácsonyi ünnepek és a szilveszter kiváló alkalom arra, hogy olyan hosszú és dús pillákat varázsolj, amelyre mindig is vágytál, és amely már jóval túlmutat egy szempillaspirál teljesítőképességén. A legextrémebb és leglátványosabb változást a műszempillával érheted el. A tincses és soros pilláktól ma már nem kell idegenkedned, a legtöbb ugyanis otthon is felhelyezhető, kényelmesen viselhető, és minden kellemetlenség nélkül le is szedhető. A modern műszempillák már nem feltétlenül keltenek közönséges hatást, csupán meg kell találnod az egyéniségednek és az alkalomnak legmegfelelőbb verziót. Ha még kezdő vagy, érdemes először a tincses verzióval próbálkoznod. A tincses műszempillák 5-6 szál szempilla összecsomózásából állnak, ezeket a tincseket kell egy speciális ragasztóval a saját pilláid tövéhez rögzíteni. Ha vad tekintetről álmodsz, akkor akár 10-12 tincset is felhelyezhetsz egy szempillasorra, ám ha csak finom érzékiséget sugallnál a pillantásoddal, 3-4 tincs is elegendő a külső szemzugba. A tincses műszempilla kevesebb kézügyességet igényel, mint a soros verzió, a ragasztója pedig gumi alapú, így a sminkkel együtt maguk a műszempillák is könnyen eltávolíthatók. Amennyiben drámai hatást szeretnél elérni és igazi bevetésre készülsz, válassz soros műszempillát. Ez esetben azonban ügyelj a felhelyezésre. A műszempillát mindig szorosan és pontosan helyezd fel a saját pilláid tövéhez, különben csúnyán elválhat az eredetitől!

iStockPhoto
iStockPhoto

3D - nem csak a moziban

Aki hosszú távú megoldásban gondolkozik, annak itt a legújabb őrület! Hallottál már a 3 dimenziós szempilláról? A soros vagy éppen tincses műszempillával ellentétben az ún. szálas szempillák teljesen egybeolvadnak a saját szempillákkal a lehető legtermészetesebb hatást keltve ezáltal. 3 dimenziós szempillát azonban nem helyezhetünk fel csak úgy egyszerűen otthon a fürdőszobában. Az ún. szempilla-stylistok - akikkel egy személyes konzultáción megvitathatjuk milyen színű, vastagságú és hosszúságú szempillákat szeretnénk - a legkorszerűbb technikákkal és célszerszámokkal végzik a szempillahosszabítást. A felhelyezés legtöbbször egy teljes órát vesz igénybe, ez alatt azonban kipihenhetjük a hét fáradalmait, mivel a "beültetés" folyamata csukott szemmel zajlik. A szakember speciális ragasztóval, szálanként illeszti fel a pillákat a saját szempilláinkhoz, és hogy a pillasor a lehető legtermészetesebb hatást keltse, egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre. A műpilla könnyebb, mint az eredeti, így óriási előnye, hogy teljesen súlytalan, ezért kényelmesen viselhető, sportoláshoz, zuhanyzáshoz és alváshoz egyaránt. 1-2 hónap elteltével azonban, akárcsak a műköröm esetében, ezt is újra kell "tölteni". A 3 dimenziós szempilla azonban minden elképzelt igényt kielégít. Ha te is szívesen kipróbálnád a kozmetikai ipar egyik legfeltörekvőbb ágazatát, kedvedre válogathatsz a 2 féle ívű, 10 féle hosszúságú, 4 féle vastagságú és 10 féle árnyalatú pillából. A végeredmény pedig egyszerűen lehengerlő.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.