Számodra melyik frizura az igazi? Ha minden jegynek saját stílusa van, akkor saját, egyedi frizurával is rendelkezik. Hajhoroszkóp - itt és most!

A frizurahoroszkóp nem feltétlenül jelent egyfajta hajat, hanem egy típust, mely sok minden által befolyásolva változtatható. Te milyen jegyben születtél?

KOS

A Kosnál, legyen sima, vasalt, göndör vagy rövid, minden a legfontosabb dologra, a fejre koncentrál. Szereti, ha a haja mind alkalomra, mind a hétköznapokra variálható.

Thinkstock

BIKA

A Bika szereti a laza és nagy hullámos, nagy volumenű hajat. Ennek elkészítése sok időt igényel, ezért a frizurakészítés nála egyfajta rituálé is egyben. Mindegy, hogy milyen, csak göndör legyen!

IKREK

Az Ikrek a változatosságot kedveli és azt, ami eltér a hagyományostól. Nemcsak azért cseréli gyakran a frizuráját, mert szereti a változatosságot, hanem azért is, mert ez jó szórakozás számára. A színek is új dimenziókat nyithatnak meg előtte.

RÁK

A Rák tökéletes szimbóluma a göndör vagy hullámos haj. Ezek lágyan ölelik körbe a fejet és az arcot, tükrözik viselőjük érzékeny énjét és feminin, elegáns fellépést biztosítanak.

OROSZLÁN

Mi lenne az Oroszlánból sörény nélkül? Az Oroszlánok gyakran fétisként imádják a hajukat és szeretik, ha egyszerűen lenyűgözően néznek ki. Nem kedvelik a nagy időráfordítást, de nem félnek a hosszú hajtól sem.

SZŰZ

Csak természetesen! A Szűz szereti annyira természetesen hagyni a frizurájukat, amennyire csak lehet. Nem színezi, csak semmi feltűnés, hajlakk vagy göndörítés.

MÉRLEG

A Mérlegek, akárcsak az Ikrek szeretik felsorakoztatni egész repertoárjukat. Vagyis szeretnek sok mindent kipróbálni, a lényeg, hogy az stílusos, de ne túl lehengerlő hatású legyen.

SKORPIÓ

Legyen minél szexibb, feltűnőbb és különlegesebb! Ez az, amire a Skorpió minden téren vágyik. Igazi szexi jegy, aki szeret sokkolni is olykor. De a Skorpió igen kifinomult jegy, nem keveri sem a színeket, sem a stílusokat.

Thinkstock

NYILAS

A Nyilas szereti, ha a haja a személyiségéről is árulkodik. Ő mindig a középutat keresi, ezért hosszban is a középhosszú lehet a nyerő. Legyen elegáns a frizura, de viselhető a hétköznapokon is!

BAK

A Bakok gyakran igen ambiciózusak, és szeretnek a topon lenni. Mi lehet jobb, mint egy konty vagy valamilyen feltűzött frizura? Szeretik a visszafogott eleganciát, de a lazán kikandikáló tincseket is.

VÍZÖNTŐ

Ő aztán követi a divatot! Mindig az újat és az avantgárd stílust keresi, ami kirobbanóan új, ismeretlen és ő lehet az első, aki kipróbálja, legyen az szín, vágás vagy csavarási technika.

HALAK

Ránézésre a Halak is a természetes kinézet hívei, és ami még fontosabb, igazinak akarják megtartani. Mielőtt egy frizura befutna és divattá válna, ők már elkezdik hordani. Szeretik a laza megjelenést, amikor itt-ott kell csak megtűzni a hajat, hogy jól nézzen ki.

Forrás: Ezoterikus.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!


Szőke vagy barna? - Sztárok, akik drasztikusan megváltoztatták a hajszínükethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120827-sztarok-akik-drasztikusan-megvaltoztattak-a-frizurajukat-barnara-festettek-vagy-kiszokittettek.html Őszi trendek: 4 egyszerű, könnyen elkészíthető őszi frizura a kifutókrólhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120821-szepseg-trend-osztel-20122013-konnyen-elkeszitheto-egyszeru-es-szep-haj.html Gyönyörű hajat szeretnél? Íme a megfizethető hollywoodi szépségőrülethttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-a-gyonyoru-egeszseges-szep-haj-titka-marokko-folyekony-aranya-az.html Visszafogott hajszínre váltott az extrém stílusú énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120822-visszafogott-barna-szinu-haja-lett-az-extrem-stilusu-lady-gaga.html Instant szépségtipp: Egy aprócska trükk a hajaddal, hogy éveket fiatalodjhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120808-2012-osz-szepseg-tipp-szep-frufru-sztarokon.html