Kirstie Alley sorozat valóságshow hízás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nicsak, ki beszél!-filmek sztárja, Kirstie Alley hétfőtől saját valóságshow-val érkezik a LifeNetwork képernyőjére, amit a Life.hu-n is figyelemmel kísérhetsz!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cDgVjtVJG46GME1M

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
A Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő immáron három évtizede szerepel az újságok címlapjain, és ezzel együtt az amerikai köztudatban. Nálunk a '90-es években a Nicsak, ki beszél! című, három részt is megélt mozifilmmel vált ismertté, ahol családanyát alakított John Travolta oldalán. Kirstie Alley-t január 17-től a LifeNetwork tévén láthatjuk minden hétköznap, mégpedig egy olyan valóságshow-ban, ami az ő életéről szól.

Nem esik meg oly gyakran, hogy sztárok kamerát engednek a házukba, és felvállalják, hogyan élik hétköznapjaikat. Kirstie rajongói azonban örülhetnek, mert láthatják, mi történik az egyébként nagyon nyílt, őszinte és öniróniával rendelkező színésznővel a rivaldafény mögött.

"Ez a show katartikus volt számomra: rámutatott, ki is vagyok valójában... Újra! És ez igen vicces tapasztalás volt" - mondja Kirstie.

A Nicsak, ki hízott meg? című sorozat 12 részéből megismerhetjük a színésznő évtizedek óta húzódó, egyedi és komikus harcát a kilókkal, de láthatjuk őt életének számos egyéb szerepében is: üzleti vállalkozása irányításakor, találmányainak szabadalmaztatásakor, sőt még producerkedés közben is. És kiderül, hogyan boldogul a dolgozó nő anyaként, hiszen két, szeretetre éhes tinédzsert próbál normálisan felnevelni. Mindezt Hollywoodban, férj nélkül, ámde rengeteg állat társaságában... Micsoda élet ez!



Tipp: Új év, új test - Kövesd velünk Melinda fogyását!


Galéria: Így néznének ki a sztárok kövéren

Barátkozz a LifeNetworkkel az iWiWen és a Facebookon is!


/1011/_gy_n20101114171611

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.