A lagúnák városában készül ingatlant vásárolni Johnny Depp amerikai színész. A 17. századi velencei palotáért tízmillió eurót - 2,7 milliárd forintot - ajánlott fel helyi sajtóértesülések szerint.

Nem akármilyen velencei lakot választott magának Johnny Depp: a Canal Grande csatornájára néző Dona Sangiantoffetti-palotát. A 680 négyzetméteres palotát eredeti, az 1600-as években készült falfestés díszíti. Tetején a falécekből emelt, tipikus velencei terasz látható, és a palotának saját mólója is van, ahol kisebb hajók és csónakok tudnak kikötni.

AFP


Az utazó forgatásán szeretett bele

Az épületet tulajdonosai nemrég restaurálták, és el akarják adni. Depp azért csapott le az épületre, mivel legutolsó velencei filmforgatása idején ebben a palotában kapott szállást. A Florian Henckel von Donnersmack rendezte és Angelina Jolie-val játszott The Tourist - Az utazó - című film forgatásának hetei alatt szeretett bele Depp a velencei palotába.

A La Nuova Venezia velencei napilap értesülései szerint a 48 éves amerikai színész konkrét ajánlatot tett már: 10 millió eurót kínált a palota jelenlegi tulajdonosainak, túllépve azt az összeget is, melyet egy arab herceg ajánlott fel ugyanezért a palotáért. Depp nem első alkalommal vásárol ingatlant filmjei helyszínén: a Karib-tenger kalózai című film forgatása után egy kisebb szigetet vásárolt ezen a tengeren.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Izgalmas Golden Globe-jelölésekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101215-izgalmas-jelolesek-a-golden-globe-dijra.html Angelina és Brad szorosan ölelték egymást a The Tourist premierjénhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101209-angelina-es-brad.html Johnny Depp megőrül Angelináérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101201-jonny-depp-megorul-angelinaert.html