A gyerekeknek rengeteg ruhára van szükségük. A babaruhákat kínáló üzletekben szebbnél szebb darabok kelletik magukat, ám általában borsos áron. Szerencsére ma már számos turkálót találni Budapesten, ahol a piciknek is akadnak kincsek.

iStockphoto

Sokak fejében megszólal a vészcsengő, ha valaki egy mondatban említi a turkálókat a kisbabákkal - feleslegesen. Az igényes turkálókban tökéletesen fertőtlenített, tiszta ruhákat kapni, amelyeket elég egyszer otthon kimosni ahhoz, hogy illatosak és a babára adhatók legyenek. Ráadásul gyakran kincseket rejtenek ezek a helyek, amelyekből szerencsére a fővárosban is működik jó néhány. Ezúttal azonban nemcsak budapesti lelőhelyeket ismerhetsz meg, hanem olyan webáruházakat is, ahol akkor is vásárolhatsz, ha vidéken élsz.

Háda Kft. - Minőségi ruhák, egyenesen Angliából


Angol használtruha kis- és nagykereskedés, Magyarország egyik vezető használtruha-feldolgozó és -értékesítő cége, mely 1995 óta működik.
A Háda Kft.-nek Budapesten 20 üzlete van, ezek között van kisebb alapterületű, és olyan is, ahol akár egy fél napot is el lehet tölteni. Az üzletek emellett árban és kínálatban is eltérnek némiképp egymástól. Kismamáknak elsősorban a Thököly utcai üzletüket ajánljuk, ahol bőséges a választék a gyerekruhák terén is, melyek kilója 2490 forintba kerül. Az üzlet vasárnap kivételével minden nap nyitva van.

Cím: 1076 Budapest, Thököly u. 9.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9 óra és 8 óra között, szombaton 9 órától 13 óráig, vasárnap zárva.
Weboldal: www.hadakft.hu

NippoDrome - Minden nap új árukészlet


A NippoDrome üzleteivel Budapest több pontján is találkozni. A kínálat mindenhol széles, ráadásul jó minőségű, mutatós, divatos darabokból áll. Az apróságoknak és a nagyobbacskáknak egyaránt vásárolhatunk itt ruhákat - nullától 13 éves korig terjed a választék. A NippoDrome egyik legismertebb üzlete a belvárosban az Erzsébet körúton található, ahol minden nap új ruhák várják a vásárlókat.

Cím: Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút 15.

iStockphoto

Gyerekshop - Széles választékkal az interneten


Az interneten működő babaruha-turkáló, a Gyerekshop hét éve kínál minőségi angol ruhákat az interneten, lányoknak, fiúknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A divatos szoknyácskák, elegáns ingecskék, nadrágok és pulóverek mellett kiegészítőket - sapkákat, zoknikat - is találni náluk. A weboldal jól áttekinthető, könnyen használható, és bőséges választékkal rendelkezik. A ruhácskákat öt minőségi kategóriába sorolják, a kiszemelt árura kattintva láthatod, hogy újszerű, megkímélt vagy éppen hibás darabról van-e szó. A házhoz szállítás díja átutalással való fizetés esetén 590 forint, postai utánvét esetén 990 forint, de 10 ezer, illetve 15 ezer forint feletti rendelés esetén elengedik.

Weboldal: www.gyerekshop.hu
E-mail: gyerekshop@gyerekshop.hu

Babaholmi - Divatos darabok 5 éves korig


A Babaholmi szintén interneten működő turi, a cég alig használt, jó minőségű, márkás babaholmikat árul, de a ruhácskák mellett egyéb kiegészítőket is megtalálni az oldalukon. A webáruházat elsősorban kisebb gyermeket nevelő szülőknek ajánljuk, hiszen 5 éves kor alattiaknak tartanak csak ruhákat. Regisztráció után a szokásos módon rendelhetők a termékek. A házhoz szállítás díja ötezer forint alatti vásárlás esetén 800 forint, 10 ezer forint alatti vásárlás esetén 550 forint, efölött viszont ingyenes. Az áruház weboldalát érdemes gyakran felkeresni, hiszen időről időre kedvezményekkel kedveskednek a vásárlóknak.

Weboldal: www.babaholmi.eu
E-mail: info@babaholmi.eu

iStockphoto

Ruhafalva - Babáknak, mamáknak


A 2007-ben indult internetes áruház, a Ruhafalva széles kínálattal rendelkezik, ruhákat márkák, nemek, méretek vagy ruhatípusok, sőt, akár minőség szerint is kereshetünk az oldalukon. Kínálnak használt és új ruhácskákat is kedvező áron, utóbbiak többsége outlet-áru Angliából. A kicsiknek szánt ruhák és kiegészítők mellett jelmezeket vagy kismamaruhát is találni a kínálatban, amelyek között mindig van akciós is.

Weboldal: www.ruhafalva.hu
E-mail: info@ruhafalva.hu

LIFE MAGAZIN: TuridivatBarátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Tavaszváró újdonságok februárrahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110131-tavaszvaro-ujdonsagok-februarra.html Ötletek irodai ruhatáradhoz a kifutókrólhttp://www.life.hu/life/galeria/20110105-otletek-irodai-ruhataradhoz-a-kifutokrol.html Fehérneműk, amire minden nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110127-fehernemuk-ami-minden-nonek-kell.html Ez lesz 2011 divatszíne!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110106-ez-lesz-2011-divatszine.html Óvodások bankkártyával - Hogyan tanítsuk meg a gyereket bánni a pénzzel?http://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20110105-ovodasok-bankkartyaval-hogyan-tanitsuk-meg-a-gyereket-banni-a.html