fashion week bál estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bál? De mit vegyek fel? Ha Bridget Jones képes volt belepasszírozni magát az aranyszínű estélyibe, bárkinek sikerülhet. Persze a nagy esemény előtt felesleges több százezret kiadni egy báli ruháért, hiszen bérelhetünk is. Mondanunk sem kell, hogy ezzel a megoldással tized annyiból kihozhatjuk a "buli" összköltségét, szóval mindenképp megfontolandó opció.  

Rendben, de hová menjünk ruhát vadászni? Így a báli szezon kezdetén úgy döntöttünk, hogy hasznos lenne összegyűjteni néhány ruhakölcsönzőt, hogy a bálozók a lehető legjobb formájukban mutatkozhassanak a nagy eseményen. Sütibabák és decens empire ruhák következnek.

Eklektika Szalon

Nomen est omen - az Eklektika Szalon kínálata valóban eklektikus. Katy Perry stílusát idéző, már-már a cukiság kategóriájába tartozó habcsók ruhákon túl találunk itt igazán visszafogott darabokat is.

www.eklektikaszalon.hu
www.eklektikaszalon.hu

Ha pedig valaki óriási abroncsos ruhában feszítene, ebben a szalonban azt is megtalálja. Bár mi azt tanácsolnánk, hogy a visszafogottan elegáns énünket domborítsuk egy egyszerű empire vonalú estélyiben, hozzá illő cipővel és táskával. Épp elég, ha a kiegészítőink hangsúlyosak, ruhánknak nem kell azt sugallnia, hogy "Nézz rám, ide nézz!"

Díva Szalon

Az aprólékos kidolgozás rajongóinak ajánljuk a Díva Szalont, melynek kínálatában szinte egytől egyig visszafogott, de közelebbről nézve részletesen kidolgozott ruhákat találunk.

www.adiva.hu
www.adiva.hu

Nem szabályszerű, hogy földig érő ruhában érkezzünk az estélyre, így a lazább elegancia hívei bátran viseljenek térdig érő koktélruhát. Természetesen ez is megtalálható a szalon kínálatában. Talán mondanunk sem kell, hogy a dúsan díszített ruhákhoz csupán visszafogott ékszereket viseljünk.

Magnólia Szalon

Színes estélyi ruhákból itt is bőséges a kínálat, bár a hosszú fazonok helyett a rövid koktélruháik miatt figyeltünk fel a szalonra.

www.magnoliaszalon.com
www.magnoliaszalon.com

Furcsa, de a hivalkodó hatalmas abroncsos ruhák helyett ezerszer mutatósabb lehet egy szépen megmunkált koktélruha, amit extravagáns cipővel viselünk. A fehér, kissé menyasszonyi ruha hangulatú darabok rajongói kivételes helyzetben érezhetik magukat, hiszen több fehér báli ruha is szerepel a kínálatban.

Tipp: Nyerj velünk egyedi ajándékokat Valentin-napra!



Szaffi Szalon

Aki szívesen öltözne habcsókruhába, annak mindenképp ezt a szalont javasoljuk, hiszen a kínálatban több habos ruhát is találtunk.

www.szaffi.hu
www.szaffi.hu

Persze szó sincs arról, hogy csak az ilyen stílusú darabok uralják a palettát: rövid koktélruhákra és egyszerű vonalú színes estélyikre is bukkanhatunk az online katalógus nézegetése közben. Aki a hatalmas abroncsos ruha mellett dönt, mindenképp kényelmes cipőt válasszon, hiszen nem könnyű egész éjszakán át a több kilós ruhát cipelni.


Galéria: A legszebb ruhák tavaszra

/1102/_tava201123154110

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.