Bál? De mit vegyek fel? Ha Bridget Jones képes volt belepasszírozni magát az aranyszínű estélyibe, bárkinek sikerülhet. Persze a nagy esemény előtt felesleges több százezret kiadni egy báli ruháért, hiszen bérelhetünk is. Mondanunk sem kell, hogy ezzel a megoldással tized annyiból kihozhatjuk a "buli" összköltségét, szóval mindenképp megfontolandó opció.
 

 

Rendben, de hová menjünk ruhát vadászni? Így a báli szezon kezdetén úgy döntöttünk, hogy hasznos lenne összegyűjteni néhány ruhakölcsönzőt, hogy a bálozók a lehető legjobb formájukban mutatkozhassanak a nagy eseményen. Sütibabák és decens empire ruhák következnek.

Eklektika Szalon

Nomen est omen - az Eklektika Szalon kínálata valóban eklektikus. Katy Perry stílusát idéző, már-már a cukiság kategóriájába tartozó habcsók ruhákon túl találunk itt igazán visszafogott darabokat is.

www.eklektikaszalon.hu

Ha pedig valaki óriási abroncsos ruhában feszítene, ebben a szalonban azt is megtalálja. Bár mi azt tanácsolnánk, hogy a visszafogottan elegáns énünket domborítsuk egy egyszerű empire vonalú estélyiben, hozzá illő cipővel és táskával. Épp elég, ha a kiegészítőink hangsúlyosak, ruhánknak nem kell azt sugallnia, hogy "Nézz rám, ide nézz!"

Díva Szalon

Az aprólékos kidolgozás rajongóinak ajánljuk a Díva Szalont, melynek kínálatában szinte egytől egyig visszafogott, de közelebbről nézve részletesen kidolgozott ruhákat találunk.

www.adiva.hu

Nem szabályszerű, hogy földig érő ruhában érkezzünk az estélyre, így a lazább elegancia hívei bátran viseljenek térdig érő koktélruhát. Természetesen ez is megtalálható a szalon kínálatában. Talán mondanunk sem kell, hogy a dúsan díszített ruhákhoz csupán visszafogott ékszereket viseljünk.

Magnólia Szalon

Színes estélyi ruhákból itt is bőséges a kínálat, bár a hosszú fazonok helyett a rövid koktélruháik miatt figyeltünk fel a szalonra.

www.magnoliaszalon.com

Furcsa, de a hivalkodó hatalmas abroncsos ruhák helyett ezerszer mutatósabb lehet egy szépen megmunkált koktélruha, amit extravagáns cipővel viselünk. A fehér, kissé menyasszonyi ruha hangulatú darabok rajongói kivételes helyzetben érezhetik magukat, hiszen több fehér báli ruha is szerepel a kínálatban.Szaffi Szalon

Aki szívesen öltözne habcsókruhába, annak mindenképp ezt a szalont javasoljuk, hiszen a kínálatban több habos ruhát is találtunk.

www.szaffi.hu

Persze szó sincs arról, hogy csak az ilyen stílusú darabok uralják a palettát: rövid koktélruhákra és egyszerű vonalú színes estélyikre is bukkanhatunk az online katalógus nézegetése közben. Aki a hatalmas abroncsos ruha mellett dönt, mindenképp kényelmes cipőt válasszon, hiszen nem könnyű egész éjszakán át a több kilós ruhát cipelni.


Galéria: A legszebb ruhák tavaszra

/1102/_tava201123154110

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Borzasztó ruhában jelent meg az énekesnő!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110207-katy-perry-elonytelen-ruhaban-jelent-meg-uj-parfumjenek-bemutatojan.html Ez lesz 2011 legdivatosabb cipője - fotó!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110202-2011-trendje-a-flatform-cipo.html Milyen volt Makány Márta esküvői ruhája?http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110202-milyen-volt-makany-marta-eskuvoi-ruhaja.html A legújabb divat egyenesen Párizsbólhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110125-tavaszinyari-kollekcio-2011-parizs.html Ciki! Rosszul választott cipőt a mindig tökéletes topmodell! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110121-heidi-klum-labara-kicsi-a-cipo.html A legszörnyűbb ruhák a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110117-a-legszornyubb-estelyik-a-golden-globe-dijatadon.html A leggyönyörűbb estélyik a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110117-a-leggyonyorubb-estelyik-a-golden-globeon.html