Gyilkos cipőket tervezett a divatmogul

Siriano platform tűsarok cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christian Siriano divattervező legújabb cipői nemcsak szuperdivatosak, de a gyilkos fegyverek piacán is kelendőek lennének...

Az olasz és német ősökkel is rendelkező, mindössze huszonöt éves Christian Siriano már olyan világcégeknek is készített kollekciót, mint a Puma vagy a Victoria's Secret. Együttműködése a Payless divatmárkával igazán gyümölcsöző, hiszen a cipők imádóinak és a Siriano-darabok szerelmeseinek így van miből válogatniuk.

Forrás: AFP, www.canada.com
Forrás: AFP, www.canada.com

A legújabb kollekció lábbelijei vitathatatlanul hosszú virgácsokat kölcsönöznek a cipellők viselőinek, de a kérdés csak az, ki képes órákon keresztül egy ilyen "csodában" ácsorogni? A sarkak messze túlmutatnak azokon a tűsarkakon, melyekben éppen hogy megtanultunk járni. A lábbelik igen robosztusak, és a kollekciót nézegetve olyan érzésünk támad, mintha egy terroristacsoport ellen készítették volna őket. A színek és az anyagok viszont lenyűgözően dögösek - bárcsak a sarkak kicsit emberibbek lennének!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Victoria Beckham tervezi a leendő királynő esküvői ruháját!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110214-victoria-beckham-lesz-vilmos-herceg-felesegenek-ruhatervezoje.htmlJennifer Aniston majmolja Angelinát!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-jennifer-aniston-utanozza-angelina-joliet.htmlPénzért meztelenkedtek a VV4 szereplői!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-levetkoztek-egy-magazin-kedveert-a-valovilag-4-szereploi.htmlBrutálisan bántalmazták a fiatal modellt!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110211-bantalmaztak-a-fiatal-modellt.htmlA blézer titkai - Így viseld!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110210-negy-tipp-blezer-viselesere.htmlNevetséges ruhában jelent meg az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110210-leona-lewis-csunya-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.