A legtrükkösebb mellemelő, amit valaha láttunk!

trükk mellnagyobbítás melltartó mellméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is nagyobb mellekre vágytál, de plasztikai műtét nélkül? Most itt egy trükkös melltartó, ami mindenféle plusz betét nélkül két méretet növel a kosárméreteden.


A kínaiak furfangos melltartója hatalmas siker a nők körében. Elvégre a legtöbb kismellű nő nagyobbakról álmodozik. A kínaiak most megtalálták a megoldást, kifejlesztettek egy trükkös, fűzőszerű mellemelőt.
Az ötlet zseniális: a fűzős részt előre helyezték, így te szabályozhatod, mekkora melleket szeretnél. Ráadásul úgy emeli meg a kebleket, hogy közben oldalt nem lapít le. Hogy hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy a fűző egészen a hasig leér, ahonnan felfelé emel "mindent", vagyis finoman fogalmazva a súlyfeleslegedet.

Ha pedig a nagy mellekhez kis formás popsikat is szeretnél, a kínaiak megalkották a hasonló elven működő fenékformáló fehérneműt is. Persze az ilyen trükköknél mindig felmerül a kérdés, hogy valójában mit szeretnél elérni vele, hiszen a kiszemelt férfi előbb-utóbb szembesülni fog a valósággal...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Meztelenkedik a Jagger lányhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110307-may-jagger-felmeztelenul-pozol-egy-farmerreklamban.htmlLevágatott a lábából, hogy beleférjen a méregdrága cipőbe!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110307-megoperaltak-a-lanyt-hogy-a-laba-beleferjen-a-cipobe.htmlBrázia, a stílus jár neked! (x)http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110304-brazia-kollekcio.htmlDivat és szépség: újdonságok márciusrahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110302-divat-es-szepseg-ujdonsagok-marciusra.htmlKate Middleton a világ leggyönyörűbb cipőjét keresihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110302-kate-middleton-cipot-valaszt-az-eskuvojere.htmlCameron Diaz csak feszengett az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110228-cameron-diaz-csak-feszengett-az-oscargalan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.