Könyvet írt a kisfiú, aki járt a Mennyországban

halál klinikai halál könyv Menyország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas sikerrel fogadták az amerikai olvasók annak 11 éves kisfiúnak a történetét, aki elmesélte: miután majdnem meghalt, hogyan találkozott a Mennyországban a dédnagyapjával.

Különös, túlvilági élményben volt része Colton Burpónak, miután félrediagnosztizálták az orvosok a vakbélgyulladását. Az akkor négyéves fiú végül a klinikai halál állapotába került, ami után visszatérve azt mesélte, a Mennyországban járt. A megdöbbent szülőknek elmondta, hogy találkozott Jézussal és a dédapjával, valamint a soha meg nem született nővérével is, akivel édesanyja az ő születése előtt egy évvel vetélt el. Ami ebben a legkülönösebb, hogy anyja vetéléséről senki sem mesélt Coltonnak.

www.sloppynoodle.com
www.sloppynoodle.com

"Nagyon különleges pillanat volt, amikor elmondta, találkozott a nővérével"- mesélte az apa. A szülőket Colton azzal győzte meg teljesen, amikor elmesélte, látta őket, ahogyan érte imádkoztak. "Még a feleségem sem tudta ilyen részletesen leírni, hogyan imádkoztam".

A család úgy gondolta, nagyszerű lenne, ha mindenki tudna arról, hogy szeretteink várnak ránk, és ezért Colton beszámolója alapján megjelentettek egy könyvet. A ma már 11 éves Colton Mennybéli élménye azóta olyan népszerű lett, hogy a könyv már hetek óta vezeti a New York Times bestseller listáját is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.