Hatalmas sikerrel fogadták az amerikai olvasók annak 11 éves kisfiúnak a történetét, aki elmesélte: miután majdnem meghalt, hogyan találkozott a Mennyországban a dédnagyapjával.

Különös, túlvilági élményben volt része Colton Burpónak, miután félrediagnosztizálták az orvosok a vakbélgyulladását. Az akkor négyéves fiú végül a klinikai halál állapotába került, ami után visszatérve azt mesélte, a Mennyországban járt. A megdöbbent szülőknek elmondta, hogy találkozott Jézussal és a dédapjával, valamint a soha meg nem született nővérével is, akivel édesanyja az ő születése előtt egy évvel vetélt el. Ami ebben a legkülönösebb, hogy anyja vetéléséről senki sem mesélt Coltonnak.

www.sloppynoodle.com

"Nagyon különleges pillanat volt, amikor elmondta, találkozott a nővérével"- mesélte az apa. A szülőket Colton azzal győzte meg teljesen, amikor elmesélte, látta őket, ahogyan érte imádkoztak. "Még a feleségem sem tudta ilyen részletesen leírni, hogyan imádkoztam".

A család úgy gondolta, nagyszerű lenne, ha mindenki tudna arról, hogy szeretteink várnak ránk, és ezért Colton beszámolója alapján megjelentettek egy könyvet. A ma már 11 éves Colton Mennybéli élménye azóta olyan népszerű lett, hogy a könyv már hetek óta vezeti a New York Times bestseller listáját is.

Nem adta fel! 63 évesen sikerült gyermeket szülniehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110322-nem-adta-fel-63-evesen-sikerult-gyermeket-szulnie.html A 3 leggyakoribb tévhit a gyerekangollal kapcsolatosan (x)http://www.life.hu/anyaskodj/20110321-helen-doron-early-english.html Közel 6 kilós kislány született! - Akkora, mint egy 5 hónapos csecsemőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110321-kozel-6-kilos-kislany-szuletett-akkora-mint-egy-5.html Aki szép, annak nagyobb eséllyel születik kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110321-aki-szep-annak-nagyobb-esellyel-szuletik-kislanya.html Sztárok segítettek a nehéz sorsú édesanyáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110319-sztarok-segitettek-a-nehez-sorsu-edesanyaknak.html Az igazi Hüvelyk Panna: 7 évesen sincs egy méterhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110318-az-igazi-huvelyk-panna-7-evesen-sincs-egy-meter.html A facér szülőké a jövő - A statisztikák szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110318-a-facer-szuloke-a-jovo-a-statisztikak-szerint.html