Mesternégyesünk első vendége Zalatnay Cini lánya, Benedek Niki volt, aki újjászületett, bombanő lett!Niki a visszafogottság mintaképe volt, mikor megismertük, Lakatos Márk és csapata azonban elhatározta, hogy előcsalogatja belőle a vad nőt.

Fotó: Ritter Doron

Niki méretei: mellbőség: 91 cm, derékbőség: 78 cm, csípő: 105 cm, magasság: 156 cm, súly: 59 kg
Niki ruhái: farmerkabát - Mango, csíkos aljú ruha - Mango, fűzős szandál - Mango, karkötő - Furla


Az unalmas, világosbarna, formátlan hajból Szofrán Zsolt mesterfodrász egy igazán dögös, rövid, hamvasszőke frizurát kreált, hogy Niki úgy nézzen ki, mint egy igazi sztár.

"Nem félek az új frizurámtól, voltam már fekete, sötétbarna és melírcsíkos szőke is, de platinaszőke még nem. Előbb-utóbb biztos kipróbáltam volna én is ezt a színt" - mondja Niki, aki a külső megújulás mellett szeretne egy kicsit fogyni is, aminek érdekében rendszeresen sportol.

Fotó: Ritter Doron

Niki egyenesen sokkolta sminkmesterünket, Gáspár Vikit, mikor bevallotta, hogy egyáltalán nem használ arckrémeket. Viki megeskette, hogy ezen mindenképpen változtat, hiszen ez a szép bőr és egy jó smink alapja. Az alapos hidratálás után Viki egy füstös sminkkel hagsúlyozta tovább Niki különleges szemeit, ami az új hajszínnel együtt döbbenetes hatást eredményezett!


Niki álmában sem gondolta volna, hogy egy ilyen dögös nő rejtőzik benne: "Nagyon tetszik az új külsőm, csak még ezt az oldalamat, ezt az új embert is meg kell ismernem." 

Az "új" Niki a barátokat és a családot is meglepte: "Mikor anyu először meglátott, meg sem tudott szólalni a meglepetéstől, annyira tetszett neki. Azt mondta, ha 21 éves lenne, ezt ő is bevállalná!"

NIKI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1104/_tala201145133228