Tapétavágóval metélte körül kisbabáját egy nő! - 13 éves fia végignézte

műtét gyermekbántalmazás körülmetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután elolvasta a Bibliát, fogóval és egy tapétavágóval körülmetélte a kisbabáját. A beavatkozást az interneten látott videók alapján végezte el.

Miután elolvasta a Bibliát, Keemonta Peterson úgy döntött, körülmetéli a kisfiát - otthon. Az Oregonban élő, négy gyermeket nevelő anya a rendőröknek elmondta, a beavatkozást az interneten látott videók alapján végezte el, egy fogó és egy tapétavágó segítségével. Miután a vérzés nem állt el, Keemonta megpróbálta összevarrni a sebet, amit ráadásul a nő 13 éves fia is végignézett. Miután a kisbaba még két óra múlva is vérzett, a nő kihívta a mentőket, akik kritikus állapotban szállították kórházba a kicsit.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Petersont az esetet követően azonnal őrizetbe vették gyermekbántalmazás vádjával. A bíróságon az ügyész elmondta, hogy a nő valószínűleg mentális problémákkal küzd, mivel állítólag hangokat hallott és napokig aludni sem tudott a hallucinációitól, mielőtt elkövette volna szörnyű tettét.
A következő tárgyalás júniusban várható, a nő gyermekei mindeközben szociális gondozásba kerültek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.