Miután elolvasta a Bibliát, fogóval és egy tapétavágóval körülmetélte a kisbabáját. A beavatkozást az interneten látott videók alapján végezte el.

Miután elolvasta a Bibliát, Keemonta Peterson úgy döntött, körülmetéli a kisfiát - otthon. Az Oregonban élő, négy gyermeket nevelő anya a rendőröknek elmondta, a beavatkozást az interneten látott videók alapján végezte el, egy fogó és egy tapétavágó segítségével. Miután a vérzés nem állt el, Keemonta megpróbálta összevarrni a sebet, amit ráadásul a nő 13 éves fia is végignézett. Miután a kisbaba még két óra múlva is vérzett, a nő kihívta a mentőket, akik kritikus állapotban szállították kórházba a kicsit.

thinkstockphotos.com

Petersont az esetet követően azonnal őrizetbe vették gyermekbántalmazás vádjával. A bíróságon az ügyész elmondta, hogy a nő valószínűleg mentális problémákkal küzd, mivel állítólag hangokat hallott és napokig aludni sem tudott a hallucinációitól, mielőtt elkövette volna szörnyű tettét.
A következő tárgyalás júniusban várható, a nő gyermekei mindeközben szociális gondozásba kerültek.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Költészet napi gyermekversmondó verseny eredményhirdetéshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110411-lifehu-jatek-eredmeny.html Szúrt sebek borították a kéthónapos csecsemőt! - A rendőrök találtak ráhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110411-szurt-sebek-boritottak-a-ket-honapos-csecsemot-a-rendorok.html Végre bevallották: októberre várja babáját a TV2 sztárja!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110409-vegre-bevallottak-oktoberre-varja-babajat-a-tv2-sztarja.html Minden alkalommal ugyanabban a percben szült egy nőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-minden-alkalommal-ugyanabban-a-percben-szult-egy-no.html Több tucat gyerek dolgozott szexuális munkáskénthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110408-tobb-tucat-gyerek-dolgozott-szexualis-munkaskent.html