Vacsorára három tál rizst is megeszik az a négyéves kínai kisfiú, aki már ötször nagyobb, mint a vele egyidős gyerekek.

Sokat alszik, és még többet eszik Lu Hao, aki négyéves korára már elérte a 60 kilós súlyt. Szülei több orvoshoz is elvitték kivizsgálásra, de senki sem tudta megmondani, vajon mitől hízik, illetve eszik ennyit a gyerek. Volt doktor, aki azt állította, hogy Lu Hao fejében egy tumor van, de a vizsgálatok után kiderült, hogy erről szó sincs.

Northfoto

A kisfiú még az osztálytermi székekre sem fér rá, és számtalan egyéb trauma is éri a súlya miatt. Az orvosok és a szülők azonban továbbra is elsősorban az egészségi állapota miatt aggódnak, és attól tartanak, hogy később egyre többet fog hízni. Lu Hao ugyanis három hónapos kora óta kezdett el drasztikusan gyarapodni, az elmúlt évben is körülbelül 10 kilót szedett föl.

Bár 60 kiló és valóban sokszor fáradt, meglepő módon szeret kosarazni és a súlyához képest aktív. A szülei a súlyáért főként a nagy étvágyát okolják, ami, ahogy ők fogalmaznak, kielégíthetetlen. A szülők pedig, nem tudni miért, de nem korlátozzák az ételadagjait, ezért nem meglepő, hogy a fiú napjainak a fénypontja többnyire a hatalmas vacsora. "Már nagyon aggódunk, ha ez így megy tovább, félő, hogy a szíve sem fogja bírni a terhelést. Reméljük, egy napon Hao le tud majd fogyni" - nyilatkozta az édesapa.

Hajléktalanok gyermekeit fogadják az óvodában - Van, aki éjszakára is maradnahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110413-hajlektalanok-gyermekeit-fogadjak-az-ovodakban-van-aki-ejszakara-is.html Tapétavágóval metélte körül kisbabáját egy nő! - 13 éves fia végignéztehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110412-tapetavagoval-metelte-korul-kisbabajat-egy-no-13-eves-fia.html 45 évesen, 14 beavatkozás után lett gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110412-45-evesen-14-beavatkozas-utan-lett-gyermeke.html Költészet napi gyermekversmondó verseny eredményhirdetéshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110411-lifehu-jatek-eredmeny.html Szúrt sebek borították a kéthónapos csecsemőt! - A rendőrök találtak ráhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110411-szurt-sebek-boritottak-a-ket-honapos-csecsemot-a-rendorok.html