Már a derékláncot és a lábujjgyűrűt sem kedveltük igazán, de a legújabb divatot látva teljesen elmegy a kedvünk az ékszerektől.

Imádjuk a változatos nyakláncokat, a hatalmas fülbevalókat, a jópofa karkötőket és az érdekes gyűrűket - de a deréklánc vagy a karékszer sosem tartozott a kedvenceink közé. Az extrém ékszereket gyártó Chase divatmárka a legújabb kreációjával kissé messzire ment: térdékszert dobtak piacra.

www.armorjewelry.com

Fogalmunk sincs, hány órán át lehet elviselni a lábon ezt az ékszert, de nem is akarjuk kipróbálni. Túl körülményes felvenni, mozogni benne, azt pedig nem is akarjuk tudni, hogy milyen állapotban lenne a bőr, ha órákon át viselnénk. Valószínűleg sebesre törné a térdet, bőrbetegségeket okozva ezzel. Ha harisnyára húzod, esetleg megúszhatod a fájdalmakat, bár úgy valószínűleg kevesen viselik, hiszen ez a csupasz lábakra lett tervezve. Ami pedig az egészben a legszebb: a térdékszer majd negyvenezer forintot kóstál.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!Íme Rihanna vadiúj frizurájahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-rihanna-levagatta-a-hajat.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html 5 divatos táska 5 különböző nőtípusnakhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110406-5-divatos-taska-5-kulonbozo-notipusnak.html Tönkretették az egykori sorozatsztár melleithttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-tori-spelling-fortelmesen-nezett-ki.html Megdöbbentő mintát tetováltatott magára egy férfi!http://www.life.hu/legytrendi/20110402-megdobbento-mintat-tetovaltatott-magara-egy-ferfi.html Így viseld a szezon egyik legtrendibb lábbelijét!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110401-espandrilles-cipo.html Egy ruha, amit hatvanféleképpen viselhetszhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110401-praktikus-ruhak.html