Lakatos Márk és csapata ezen a héten Ritát, a gyermekét egyedül nevelő anyukát alakította át, pontosabban varázsolta dögös, vörös bombázóvá.

Rita első látásra nagyon visszafogott nőnek tűnt, azonban hamar kijelentette, ő bizony nem tart semmitől, a mesternégyesre bízza a külsejét. Innen pedig már nem volt visszaút, Lakatos Márk segítőivel együtt megállíthatatlanul dolgozni kezdett.

Fotó: Ritter Doron
Tunkika: Pinko; short, parafaltpú cipő, nyaklánc, karkötők: Mango
Fotó: Ritter Doron
    Stylist asszisztens: Kelecsényi Milán

Rita fodrászunknak, Szofrán Zsoltnak is szabad kezet adott, aki egyáltalán nem fogta vissza magát: egy tüzes, vörös árnyalatot választott neki, ami remekül illett a lány világos bőrszínéhez.


Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron
     Stylist asszisztens: Kelecsényi Milán


Gáspár Viki sminkmester natúr sminket készített Ritának, melynél főként a lány szép ajkait hangsúlyozta.

Bár Rita már egy kisgyermek édesanyja is, alakja rendkívül vékony, amire eddig nehezen talált megfelelő szabású ruhákat. Lakatos Márk azonban egy vidám etnó stílusú felsőt választott, melynek rezes színei remekül kiemelték Rita vörös hajszínét.Ekkora változásra Rita sem számított, de nagyon elégedett az új külsejével. "A barátomnak nagyon-nagyon tetszett a végeredmény, annak ellenére, hogy sosem szerette a vörös hajú nőket. Azt mondta, a hajszínemnek teljesen természetes hatása van, és olyan gyönyörű vagyok, mint egy színésznő."


RITA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1104/Lakat20114261699

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Lakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.html Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html