Azt már mindenki tudja, hogy Vilmos herceg arája milyen ruhában pompázott az esküvőn. Most megmutatjuk azt a cipellőt, melyben Kate kimondta a boldogító igent.

Forrás: AFP, Net-a-porter.com


Akárcsak Katalin ruhája, a cipő is az Alexander McQueen házból származott az évtized esküvőjén, melyet Sarah Burton és csapata tervezett. A lábbeli elefántcsont színű szaténból és kézzel készített csipkéből készült. 


Most a tervezők világszerte átalakítják aktuális esküvői kollekcióikat, hiszen a legtöbb hamarosan oltár elé álló nő Katalin kreációjához hasonlót akar majd viselni. Az Alexander McQueen üzletekben bárki megvásárolhatja a hercegnő cipőjéhez hasonló darabokat közel kétszázezer forintért. McQueen  legújabb kollekciója mellett az a Louboutin platformcipő lesz még idén igazi sláger, melyet Victoria Beckham viselt a nagy napon.Forrás: AFPÍgy lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.html Kate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.html Szépségek és szörnyűségek a királyi esküvőnhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110429-szepsegek-es-szornyusegek-a-kiralyi-eskuvon.html Top 5 esküvői trend - Ahogy a divatblogokon láttukhttp://www.life.hu/legytrendi/20110428-top-5-eskuvoi-trend-ahogy-a-blogokon-lattuk.html Tuti szexgyilkos alnónadrágok férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20110427-szornyu-ferfi-alsonadragok.html A strandok réme: a legocsmányabb fürdőruhahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110427-csunya-furdoruha-nyarra.html 5 ultratrendi színkombináció tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110427-5-ultratrendi-szinkombinacio-tavaszra.html