fashion week tavasz Nyár fukszia szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most, hogy kitavaszodott és virágba borult még a legszürkébb nagyváros is, szakíts te is az unalomtól beszürkült bézzsel, a fáradt szürkével, a borús tengerészkékkel és az agyonkoptatott feketével.

Tavaszra a tervezők nemcsak izgalmas színekkel rukkoltak elő - mint az élénk zöldek, ciklámenek és narancsok, hanem még ennél is vadabbul párosították őket. Ők zöld utat adtak, mi pedig örömmel szemezgettünk a legtrendibb színkombók között.

A szezon talán egyik legizgalmasabb párosítása a kék és a narancs, amely nemcsak különböző darabok párosításánál jelent meg, hanem az anyagmintákban is ezek a színek izgatják a szemünket. Ha nem szereted a harsány árnyalatokat, válaszd a napszítta narancssárgát és a világoskéket. A mi kedvencünk a sötétkék és az élénk narancs összeházasítása.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Barna, bézs. Kimondva sem a legizgalmasabb szavak, rájuk nézve pedig egy csapásra elillan a tavaszi hangulatunk. Külön, külön! A kettő együtt viszont kifejezetten trendi és elegáns lehet, ha a barna mellé megfelelő arányban adagoljuk a finom bézst. Nekünk legjobban a fele-fele arány jön be, de a sok bézs, kevés barna kombinációt is szeretjük.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Narancs, okker, fukszia. Külön-külön is vibrálnak, együtt viszont nemcsak rád fognak hatni, hanem mindenkire, aki rád néz. A papagáj-szindróma elkerülésére mindig válassz egy alapszínt, amihez csak finoman adagold a másik kettőt.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Nagy kedvencünk a Victor & Rolf és az Issa 2011-es tavaszi kollekcióiban felvonuló pink, hűvös karibizöld és fekete párosítása. A fekete első hallásra talán túl keménynek tűnik ehhez a két színhez, de biztosíthatunk róla, hogy nem így van. A fekete pont az a józanság, amire a másik két szélfútta árnyalat mellé szükség van.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Kék és barna? Igen, miért ne! A kék és a barna - legyen mindkettő sötét vagy éppen világos - szinte kiabálnak egymásért. Összeboronálásuk pedig a legnagyszerűbb dolog, ami két színnel történhet. Nem is ellenkezünk.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.