Kislánya született az énekesnek kedvesétől, Alicia Grimalditól.

 

"Büszként jelentem, hogy április 22-én megszületett a lányom, Mirabella Bunny. Nagypénteken érkezett, a húsvéti nyuszi hozta - ezért is lett ez a neve (a bunny magyarul nyuszit jelent). Az anyuka és a kicsi is jól vannak, és nagyon boldogok. Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, és azt, hogy a rajongók gondoltak ránk" - számolt be az örömhírről az 51 éves énekes, aki először nézhet apai örömök elé.

AFP

Bryan Adams nemcsak a zenei életben, hanem a politikában is igen aktív szerepet vállal, és szívesen adakozik - a Bryan Adams Alapítványon keresztül segíti a gyermekek továbbtanulási lehetőségeit világszerte. 1980 óta rendszeresen lép fel segélykoncerteken, és számos adománygyűjtő akciót segít.

Még csak most szült! Kirobbanóan dögös formában a fitneszguru feleségehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110505-rubint-reka-ket-honapja-szult-es-szexis-anyuka-lett.html Vérzés, hasfájás, láz - Ijesztő tünetek a terhesség alatt, amitől nem kell megrémülnihttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110504-verzes-hasfajas-laz-ijeszto-tunetek-a-terhesseg-alatt-amitol.html Szívszorító! Rajzait árulta egy 5 éves kisfiú, hogy kifizethesse a rákkezeléséthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110503-szivszorito-rajzait-arulja-egy-5-eves-kisfiu-hogy-kifizethesse-a.html Csínynek indult: kómában a 11 éves kisfiú!http://www.life.hu/anyaskodj/20110503-csinynek-indult-komaban-a-11-eves-kisfiu.html Így főzz egészségesen, ugyanannyi pénzből!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110502-igy-fozz-egeszsegesen-ugyanannyi-penzbol.html Döbbenetes! Megjárta a tornádó belsejét a 8 éves kisfiúhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110502-dobbenetes-megjarta-a-tornado-belsejet-a-8-eves-kisfiu.html