Emlékestet rendeztek Sophia Loren tiszteletére Beverly Hillsben, ahol az ünnepelt színésznő szokásához híven igyekezett igazi dívaként megjelenni. Most azonban egy kis hiba csúszott a gépezetbe.

Forrás: AFP

Nem tudni, hogy ki sminkelte ki a színésznőt, de az tény, hogy nézett már ki sokkal jobban is. Vagy Sophia keze remegett, vagy nagyon rossz a sminkese: a szemét nem húzták ki egyenletesen, és a ráncos szemhéjak miatt a szemfestéke is csúnyán elkenődött.
A jobb oldali képen az is jól látszik, hogy a díva mellimplantátumai igencsak el vannak csúszva egymástól, az egyik sokkal lejjebb van, mint a másik. Sophia Loren gyönyörű nő volt valamikor, ebből azonban ma már kevés látszik. Talán jobban tenné, ha így 80 felé kicsit diszkrétebb lenne.

Renee Zellweger sovány hátát mutogattahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110504-renee-zellweger-sovany-es-izmos-lett.html Ettől a parfümtől illatozott Kate Middleton az esküvőnhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110504-ime-a-parfum-melyet-katalin-hercegno-viselt-az-eskuvon.html VV Gigi újra modellkedikhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110503-vv-gigi-modellkedik.html Íme Kate Middleton mesés menyasszonyi cipőjehttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110502-katalin-hercegno-eskuvoi-cipoje.html Ebben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.html Madonna fiatalságának titka: az oxigénterápiahttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110329-arcfiatalitas-oxigenterapiaval.html Ocsmány tavaszi lábbelik - Te viselnéd?http://www.life.hu/szepulj/20110419-rondak-az-uj-miu-miu-cipok.html