Scarlett Johansson igazi kaméleon. Láttuk már szőke és barna tincsekkel - most pedig rubintvörös hajkoronájával sokkolta rajongóit.
Northfoto

Scarlett tavalyelőtt hirtelenszőke hajjal, idén pedig már sötétszőke tincsekkel pózolt a Mango katalógusában és a plakátokon. Most azonban megunta babás tincseit, és vamposabbra váltott. Korábban, a Vasember 2. című filmben Scarlett már megmutatta, hogyan is fest vörös hajjal - most valószínűleg ismét egy filmszerep áll a háttérben. A színésznő alakítja A bosszúállók című filmben a Fekete özvegyet, ehhez pedig nem passzol a cuki szőke - sokkal inkább egy vadítóan vörös hajszín. A filmet jövőre vetítik a mozikban.


Nem tudod, hogy neked, hogy állna a vörös? Kérj tanácsot mesterfodrászunktól, Szofrán Zsolttól!


Új frizurájával Scarlett először egy hivatalos ebéden jelent meg a Fehér Házban, tincseit ezúttal laza hullámokba szárította. Szemét felül fekete szemceruzával húzta ki a sztár, amit jól kiegészített az élénk arcpír és a természetes hatású rúzs. Megjelenését egy Chopard gyémánt nyakékkel koronázta meg. Vajon hogy tetszik a ,,vörös Scarlett" a színésznő jóval idősebb kedvesének, Sean Penn-nek?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!5 sztárfrizura, amit soha ne utánozz!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110509-5-sztarfrizura-amit-soha-ne-utanozz.html Félrerajzolták az egykori díva szemeithttp://www.life.hu/szepulj/20110506-felrecsusztak-sophia-loren-mellei.html Mellerősítő mozgásprogram a tökéletes dekoltázsérthttp://www.life.hu/szepulj/20110506-mellerosito-mozgasprogram-a-tokeletes-dekoltazsert.html Brutális fűző - egyenesen a bőrödbe!http://www.life.hu/szepulj/20110506-brutalis-kinzas-az-uj-testekszer-fuzo-a-borbe.html Hogyan legyek jó nő? - Hódító tavaszi sminkhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20110504-hogyan-legyek-jo-no-tavaszi-smink.html Renee Zellweger sovány hátát mutogattahttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110504-renee-zellweger-sovany-es-izmos-lett.html Ettől a parfümtől illatozott Kate Middleton az esküvőnhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110504-ime-a-parfum-melyet-katalin-hercegno-viselt-az-eskuvon.html VV Gigi újra modellkedikhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110503-vv-gigi-modellkedik.html