Lakatos Márk átalakít - Petra vörös magas sarkúra cserélte a tornacipőjét

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezen a héten Petrának mutatta meg, hogyan lehet igazi bombázó.

Petra 25 éves kora ellenére egy sportos tinire hasonlított, amikor belépett a szalonba. A mesternégyes azonban újra varázsolt, és a nap végén egy elegáns, fiatal nő távozott, hatalmas mosollyal az arcán.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Szürke felső: Pinko, flitteres szoknya: Pinko, cipő: Mango, karkötők: Mango, táska: Pinko

Petra eleinte nagyon ragaszkodott a szőke hajszínéhez, de végül engedett mesterfodrászunknak, Szofrán Zsoltnak, aki egy új, vibráló barnás festékkel színezte át a frizuráját. Amint elkészült, kiderült - ahogyan a csapat elsőre ránézésre rögtön meg is megmondta -, hogy Petrának a szőke hajszín bizony nagyon előnytelen volt.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó:
Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Gáspár Viki sminkmester a lányok nagy kedvencét, egy füstös hatású sminket készített Petrának, mely kiemelte gyönyörű szemeit.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=HSYVJJjSMcL1kA9v


Mivel Petra eddig csak nadrágokat hordott, régi vágya volt, hogy megtalálja azt a szoknyát, ami jól állna neki. Lakatos Márk - valóra váltva Petra álmát - olyan flitteres miniszoknyát választott, amelyben tökéletesen festettek szuper lábai.

Petra a végeredménnyel nagyon elégedett volt, és már egyáltalán nem szeretne szőke lenni. "A barátaim nagyon meglepődtek, főleg az új hajszínemen, de mindenkinek nagyon tetszett. Azt mondták, így sokkal természetesebb vagyok. Sőt, még apukámnak is tetszett, aki pedig nagyon szőkepárti."

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



PETRA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat2011510121039

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.