Lakatos Márk és csapata ezen a héten Petrának mutatta meg, hogyan lehet igazi bombázó.

Petra 25 éves kora ellenére egy sportos tinire hasonlított, amikor belépett a szalonba. A mesternégyes azonban újra varázsolt, és a nap végén egy elegáns, fiatal nő távozott, hatalmas mosollyal az arcán.
 

Fotó: Ritter Doron
Szürke felső: Pinko, flitteres szoknya: Pinko, cipő: Mango, karkötők: Mango, táska: Pinko

Petra eleinte nagyon ragaszkodott a szőke hajszínéhez, de végül engedett mesterfodrászunknak, Szofrán Zsoltnak, aki egy új, vibráló barnás festékkel színezte át a frizuráját. Amint elkészült, kiderült - ahogyan a csapat elsőre ránézésre rögtön meg is megmondta -, hogy Petrának a szőke hajszín bizony nagyon előnytelen volt.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Gáspár Viki sminkmester a lányok nagy kedvencét, egy füstös hatású sminket készített Petrának, mely kiemelte gyönyörű szemeit.


Mivel Petra eddig csak nadrágokat hordott, régi vágya volt, hogy megtalálja azt a szoknyát, ami jól állna neki. Lakatos Márk - valóra váltva Petra álmát - olyan flitteres miniszoknyát választott, amelyben tökéletesen festettek szuper lábai.

Petra a végeredménnyel nagyon elégedett volt, és már egyáltalán nem szeretne szőke lenni. "A barátaim nagyon meglepődtek, főleg az új hajszínemen, de mindenkinek nagyon tetszett. Azt mondták, így sokkal természetesebb vagyok. Sőt, még apukámnak is tetszett, aki pedig nagyon szőkepárti."
 

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!PETRA ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat2011510121039

Lakatos Márk átalakít: Sportos fitneszedzőből elegáns dívahttp://www.life.hu/legytrendi/20110503-lakatos-mark-atalakit-5-nagy-amarilla.html Lakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.html Lakatos Márk átalakít: Sportos kislányból igazi díva lett Mariann!http://www.life.hu/legytrendi/20110419-lakatos-mark-atalakit-3-mariann.html Lakatos Márk átalakít: Telt idomokkal is lehetsz szupernő!http://www.life.hu/legytrendi/20110412-lakatos-mark-atalakit-2-szandi.html Lakatos Márk bombanőt varázsolt Zalatnay Cini lányábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110405-lakatos-mark-atalakit-zalatnay-cini-lanya-benedek-niki.html Ilyen egy divathét - Lakatos Márk videója a kulisszatitkokrólhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110309-lakatos-mark-a-madridi-divathet-kulisszatitkairol-1.html