Pippa Middleton népszerűsége a nővére esküvője óta az egekbe szökött - de vajon milyen a kapcsolat a két fiatal nő között?


Katalin hercegnő és a hirtelen népszerűségre szert tett húga, Pippa Middleton a család egyik közeli barátja szerint a legjobb barátnők, de ez közel sem azt jelenti, hogy ikrekként szeretnék egymást. Állítólag Kate és a nála két évvel fiatalabb húga képesek voltak igen extrém dolgokon is veszekedni - például, hogy kinek fáj jobban a feje, vagy kit visel meg jobban a havi vérzés.Forrás: AFP
Melyikük a szebb? Kate vagy Pippa?

Katie Nicholl, a brit uralkodóház egy szakértője szerint a lányok között van egy teljesen egészséges rivalizálás: "Amikor az a kérdés, ki a vékonyabb vagy a csinosabb, természetes, hogy versengenek egymással."
Az esküvői képeket nézegetve nem kérdés, hogy Pippának igen erős a vonzereje - a hercegi menyegző alatt gyakorlatilag lenyűgözte Vilmos öccsét, Harry herceget is. A napokban kerültek nyilvánosságra azok a felvételek, melyeken Pippa egy szál bordó melltartóban és fehér bikiniben bulizik - a huszonhét éves lány sosem a zárkózottságáról volt híres.

"Pippa volt mindig is a ragyogóbb, szikrázóbb egyéniség. Sokkal nyitottabb volt, mint a nővére" - vallja Nicholl, aki könyvet is írt a hercegi románcról. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy amikor a jó nevű Marlborough College középiskolába jártak, a fiúk állítólag tudomást sem vettek Kate-ről. Amikor az idősebb nővér beiratkozott a St. Andrews egyetemre Skóciába, az Edinburgh-ban tanuló Pippa gyakran meglátogatta Katalint az elit egyetemen, ahol nem keveset bulizott az ottani srácokkal. "Pippa randizott jónéhány fiúval a St. Andrews-ból, és mindig próbált közel kerülni Vilmos barátaihoz. Nem feküdt le fűvel-fával, de igyekezett olyan fiúkkal ismerkedni, akiknek remek kapcsolatai vannak" - mesélte Nicholl.

 

Menyasszony vagy? Így sminkelj az esküvődön!http://www.life.hu/legytrendi/20110511-igy-leszel-trendi-menyasszony-2011ben-smink.html Szenzáció! Potom pénzért juthatsz hozzá Kate Middleton esküvői ruhájához!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110510-szenzacio-pontom-penzert-juthatsz-hozza-kate-middleton-eskuvoi-ruhajahoz-.html Lakatos Márk átalakít - Petra vörös magas sarkúra cserélte a tornacipőjéthttp://www.life.hu/legytrendi/20110510-lakatos-mark-atalakit-5-bauer-petra.html Megmutatjuk, miben lép színpadra Kozma Orsihttp://www.life.hu/legytrendi/20110509-megmutatjuk-miben-lep-szinpadra-kozma-orsi.html Jennifer Aniston extrém ruhában mutogatta magáthttp://www.life.hu/legytrendi/20110506-jennifer-aniston-extrem-ruhaja.html Így öltözz, hogy vékonyabbnak tűnj!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110506-igy-oltozz-hogy-vekonyabbnak-tunj.html Így néz ki Vilmos herceg felesége a hétköznapokonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110506-katalin-hercegno-bevasarolt-egy-szupermarketben.html