Katalin hercegnő és húga örök riválisok?

esküvő Pippa Middleton rivalizálás Katalin hercegnő Kate Middleton brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton népszerűsége a nővére esküvője óta az egekbe szökött - de vajon milyen a kapcsolat a két fiatal nő között?




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Melyikük a szebb? Kate vagy Pippa?

Katie Nicholl, a brit uralkodóház egy szakértője szerint a lányok között van egy teljesen egészséges rivalizálás: "Amikor az a kérdés, ki a vékonyabb vagy a csinosabb, természetes, hogy versengenek egymással."
Az esküvői képeket nézegetve nem kérdés, hogy Pippának igen erős a vonzereje - a hercegi menyegző alatt gyakorlatilag lenyűgözte Vilmos öccsét, Harry herceget is. A napokban kerültek nyilvánosságra azok a felvételek, melyeken Pippa egy szál bordó melltartóban és fehér bikiniben bulizik - a huszonhét éves lány sosem a zárkózottságáról volt híres.

"Pippa volt mindig is a ragyogóbb, szikrázóbb egyéniség. Sokkal nyitottabb volt, mint a nővére" - vallja Nicholl, aki könyvet is írt a hercegi románcról. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy amikor a jó nevű Marlborough College középiskolába jártak, a fiúk állítólag tudomást sem vettek Kate-ről. Amikor az idősebb nővér beiratkozott a St. Andrews egyetemre Skóciába, az Edinburgh-ban tanuló Pippa gyakran meglátogatta Katalint az elit egyetemen, ahol nem keveset bulizott az ottani srácokkal. "Pippa randizott jónéhány fiúval a St. Andrews-ból, és mindig próbált közel kerülni Vilmos barátaihoz. Nem feküdt le fűvel-fával, de igyekezett olyan fiúkkal ismerkedni, akiknek remek kapcsolatai vannak" - mesélte Nicholl.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.