bevásárlás Katalin hercegnő Vilmos herceg brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel az esküvője után Katalin hercegnőt teljesen hétköznapi helyzetben és ruhában kapták lencsevégre Anglesey-ben, egy walesi szigeten.

Egy hete milliók előtt lépdelt a mesés esküvői ruhájában az oltár elé, hogy feleségül mehessen hercegéhez, Vilmoshoz. Néhány napja pedig Katalin ismét hétköznapi lánnyá változott, aki bevásárol a vacsorához férjének, minden különösebb hűhó nélkül. Az újdonsült hercegnő csőfarmert, fehér V-nyakú, hosszú ujjú felsőt, egy zöld poncsót és fekete balerinacipőt viselt. Ő is ugyanúgy tolta a bevásárolókocsit, mint bárki más - gyűrűsujján azonban ott csillogott eljegyzési gyűrűje. Persze Katalin nem élvezheti az egyedüllétet - állandó testőre is vele volt a bevásárlás alatt.

Northfoto
Northfoto

Szemtanúk szerint Kate csupa hétköznapi dolgot vásárolt - feltehetően vacsorát készített férjének -, és ő is ugyanúgy visszatolta a helyére az üres bevásárolókocsit, mint bárki más. Vilmos a napokban érkezett haza huszonnégy órás szolgálatából, ezért neje valami finomsággal akart neki kedveskedni. Katalin hetek alatt a világ egyik leghíresebb asszonya lett, ennek ellenére úgy tűnik, megmaradt annak a polgárlánynak, aki mindig is volt. Reméljük, később is meg tudja majd tartani ezt az egyensúlyt: hogy ne csak hercegnő, de hétköznapi feleség is legyen.

Tipp: Nyerj 100.000 Ft értékű wellness hétvégét a Danubius Health Spa Resort Hévíz**** superiorba!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.