Felmértük Jerzy lakását! - Meglepő dologra bukkant a Life.hu radiesztétája

mágneses tér Jerzy energia lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatások is bizonyították, hogy a földsugárzások, így a vízerek, az úgynevezett Hartmann-háló vagy a Ley-vonalak hatással vannak az emberi szervezetre. A vonalak és azok kereszteződésénél jelen lévő energia ráadásul olykor olyan erős lehet, hogy megzavarhatja az emberi szervezetet, és károsíthatja az egészséget.


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=571Sp0fa4OXmB7zc

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Így lehetsz gazdag egyetlen trükkel! - Spórolnod sem kellhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110427-igy-lehetsz-gazdag-egyetlen-trukkel-sporolnod-sem-kell.htmlMilyen jegyben születtél? Ilyen a tökéletes otthon számodra!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110411-milyen-jegyben-szulettel-ilyen-a-tokeletes-otthon-szamodra.htmlVV4: Jerzy nagyot csalódott Gigiben az eltitkolt szexvideói miatthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110510-jerzy-csalodott-mert-gigi-eltitkolta-a-szexvideojat.htmlVV4: Jerzynek vetkőzött Ágica a nyugiszobában!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110505-valo-vilag-4-jerzy-es-agica-a-nyugiszobaban.htmlVV4: Jerzy teljesen felizgult Anikótól!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110502-vv4-jerzynek-merevedese-volt-amikor-anikoval-kellett-zuhanyoznia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.