Úgy tűnik, a sztárvilágból lassan kihalnak a nőies idomok és a kerek formák - helyettük pedig szinte már csak csont és bőr, fakó hírességeket találunk.

LeeAnn Rhimes énekesnő a Sakáltanya című film betétdalával robbant be a köztudatba, ő énekelte 2000-ben a Can't Fight The Moonlight című fülbemászó slágert. A szőkeség akkor még csak tizenhét éves volt, de nőiesen kerek idomaiért odáig voltak a férfiak. Ennek köszönhette, hogy Amerika egyik legnépszerűbb countryénekesnője lett. Mára azonban a csinos lány helyett egy végtelenül sovány, beesett arcú nő néz vissza ránk...

Forrás: AFP

Nem tudni, hogy a hatalmas szerelem és az újdonsült férj (Eddie Cibrian színész) vagy a diétaőrület okozza-e a hatalmas súlyveszteséget, de tény, hogy lassan teljesen eltűnik LeeAnn Rhimes.
"Nem viszem túlzásba az edzést, és nem éheztetem magam" - reagált az énekesnő azokra a vádakra, melyek anorexiáját firtatták. Azonban genetikailag ő is a normál alkatú lányok körébe tartozik, így valaminek történnie kellett, ami miatt a szépség jópár kilónak búcsút intett.


Esküvői etikett: Így öltözz, ha vendég vagy!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-eskuvoi-etikett-igy-oltozz-ha-vendeg-vagy.html Lakatos Márk átalakít: 10 évet fiatalodott VV Ágica!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-lakatos-mark-atalakit-vv-agica.html Teljesen megváltozott a Való Világ szereplője!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-vv-agica-elajul-a-szerelmem-ha-meglat.html Jennifer Lopez pókasszonynak öltözötthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110517-jennifer-lopez-elonytelen-ruhaban-lepett-fel.html Borulj virágba! - A legszebb virágmintás ruhadarabokhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110516-borulj-viragba-a-legszebb-viragmintas-ruhdarabok.html