LeeAnn Rimes soványság Sakáltanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a sztárvilágból lassan kihalnak a nőies idomok és a kerek formák - helyettük pedig szinte már csak csont és bőr, fakó hírességeket találunk.

LeeAnn Rhimes énekesnő a Sakáltanya című film betétdalával robbant be a köztudatba, ő énekelte 2000-ben a Can't Fight The Moonlight című fülbemászó slágert. A szőkeség akkor még csak tizenhét éves volt, de nőiesen kerek idomaiért odáig voltak a férfiak. Ennek köszönhette, hogy Amerika egyik legnépszerűbb countryénekesnője lett. Mára azonban a csinos lány helyett egy végtelenül sovány, beesett arcú nő néz vissza ránk...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem tudni, hogy a hatalmas szerelem és az újdonsült férj (Eddie Cibrian színész) vagy a diétaőrület okozza-e a hatalmas súlyveszteséget, de tény, hogy lassan teljesen eltűnik LeeAnn Rhimes.
"Nem viszem túlzásba az edzést, és nem éheztetem magam" - reagált az énekesnő azokra a vádakra, melyek anorexiáját firtatták. Azonban genetikailag ő is a normál alkatú lányok körébe tartozik, így valaminek történnie kellett, ami miatt a szépség jópár kilónak búcsút intett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.