Bombanőt rejtegetett a népszerű énekes!

Bono Sean Penn Cannes U2 zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cannes-ban végre mindenki megpillanthatta Bono gyönyörű, tizenkilenc éves lányát.

A cannes-i rivaldafényben mutatta meg magát a U2 frontemberének, Bonónak a lánya, Eve Hewson. A szépség a "This Must Be The Place" című film premierjére érkezett a rószaszín-fekete Chanel estélyiben és Miu Miu cipőjében, oldalán Sean Penn-nel. Na nem azért, mert ő lenne a híres színész legújabb hódítása - Eve édesapja és Penn barátok, ezért vigyázott a lány minden lépésére az ötvenes sztár, ráadásul a filmben is együtt játszanak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A "This Must Be The Place" című moziban Eve is szerepet kapott, de nem ez a fiatal lány első kapcsolata a kamerákkal: 2002-ben már szerepelt édesapja "U2 Go Home: Live from Slane Castle" című dokumentumfilmjében, és kisebb szerepeket is kapott kevésbé ismert művészfilmekben. Penn a filmben egy kiöregedett rocksztárt alakít - az ő hányattatásairól szól a "This Must Be The Place", melyben Bono segítette Sean Pennt a karakter mélyebb megismerésében.

Tipp! Nézd meg, milyen ruhában vonultak fel a sztárok Cannes-ban! Katt ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.