Mi történt Claudia Schifferrel? Új filmjének (This must be the Place) cannes-i bemutatóján ijesztően soványnak tűnt. Mindenkinek szemet szúrt, hogy mennyire kiállnak a csontjai és milyen vékony a karja. A szupermodell még karrierje csúcsán sem volt ennyire vékony.

Forrás: AFP


Hollywoodi pletykák szerint hatalmas gondok vannak a táplálkozásával, anorexiában szenved. Claudia azonban az anyaságra fogja a súlyveszteséget: teljesen kiszipolyozta a szoptatás, a kilók egyszerűen leolvadtak róla. Reméljük, hogy tényleg nincs semmi gond, és Schiffer kisasszony hamarosan újra régi fényében tündököl majd!
A legtrendibb szandálok nyárrahttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110523-a-legtrendibb-szandalok-nyarra.html Merész ruhában pózolt a műsorvezetőnő! - Talán alsóneműt sem viselt Claudia?http://www.life.hu/legytrendi/20110521-meresz-ruhaban-pozolt-a-musorvezetono-talan-alsonemut-sem-viselt.html Divatorgia Cannes-ban - A vörös szőnyeg trendjeihttp://www.life.hu/szepulj/20110523-divatorgia-cannesban-a-voros-szonyeg-trendjei.html Szépségtrükkök, amiket imádnak és utálnak a pasikhttp://www.life.hu/szepulj/20110520-szepsegtrukkok-amiket-imadnak-vagy-utalnak-a-pasik.html Szörnyen lesoványodott a népszerű énekesnőhttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110519-leeann-rimes-lesovanyodott.html Katalin hercegnő és húga örök riválisok?http://www.life.hu/szepulj/20110512-katalin-hercegno-es-pippa-middleton-rivalizalnak.html