A tetovált lány című nagy sikerű film hamarosan a mozikba kerül az amerikaiak "verziójában" is - a reklámplakát igen botrányosra sikeredett.


Forrás: dragontattoo.comA tetovált lány nem épp egy könnyed vígjáték. Ehhez mérten készült el a film plakátja, melyen a két főszereplő, Daniel Craig és Rooney Mara szerepelnek. A film hozzánk csak 2012 januárjában érkezik, de Amerikában már az év végén bemutatják. Rooney játssza a nehéz gyermekkorú Lisbeth Salandert, az oknyomozó újságírót, Mikael Blomkvistet pedig Craig alakítja.

A plakát minden országban eltérő módon mutatja a Rooney Mara mellbimbóján lévő piercinget - a lány egész testét tetoválások és fémek tarkítják. A rajongók 2012 nagy durranásának várják a filmet - a két főszereplő mellett Robin Wright Penn, Stellan Skarsgard és Christopher Plummer is feltűnik majd az alkotásban.


 

Colour blocking - Mondj igent a nyár divatőrületére!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110601-colour-blocking-mondj-igent-a-nyar-divatoruletere.html Lakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!http://www.life.hu/legytrendi/20110531-lakatos-mark-atalakit-8-koves-agnes.html A pasim öltöztetett egy hétig: Így néztem ki!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110530-a-pasim-oltoztetett-egy-hetig-igy-neztem-ki.html A sovány Katalin hercegnő lett a legújabb stílusikonhttp://www.life.hu/legytrendi/20110525-kate-middleton-katalin-hercegno-es-michelle-obama-talalkozoja.html Divattippek nyárra - Tanulj a profi stylistoktól!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110527-divattippek-kampanyokbol.html Heti stílusmustra - Katie Holmes legyőzte Angelináthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110527-heti-stilusmustra-katie-holmes-legyozte-angelinat.html