Elárulta! Kislánya lesz hazánk egyik nagy kedvencének! - Exkluzív interjú a kismamával

Janics Natasa terhesség olimpikon várandósság sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberre várja első gyermekét, Janics Natasának máris hiányzik az élsport adrenalinja. Persze hajlandó utóbbiról lemondani, már a súlyokat is csak módjával emelgeti az edzőteremben, és gömbölyödő pocakjával is egyre ritkábban száll vízre. Exkluzív interjú. 
Sosem lehet gyereke? Retteg az igazságtól a ragyogó szépségű modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110531-sosem-lehet-gyereke-retteg-az-igazsagtol-a-ragyogo-szepsegu-modell.htmlTagadja, hogy terhes lenne! Egyre kerekedik a híres színésznő pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110531-tagadja-hogy-terhes-lenne-egyre-kerekedik-jennifer-garner-pocakja.htmlSemleges neműnek nevelik a gyereküket - Hogy óvják a világtólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110524-semleges-nemunek-nevelik-a-gyerekuket-hogy-ovjak-a-vilagtol.htmlMost érkezett a hír! Gyönyörű kisfiúnak adott életet az Oscar-díjas színésznő!http://www.life.hu/anyaskodj/20110520-gyonyoru-kisfiunak-adott-eletet-marion-cotillard.htmlMegint terhes! Negyedik gyermekét várja a dögös szőke szupermodellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110520-megint-terhes-negyedik-gyermeket-varja-a-dogos-szoke-szupermodell.htmlTagadja a híreszteléseket Dobó Katahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110519-tagadja-a-hireszteleseket-dobo-kata.htmlElárulta! Kislánya lesz a szőke milliárdos-csemetének!http://www.life.hu/anyaskodj/20110518-elarulta-kislanya-lesz-a-szoke-milliardoscsemetenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.