Dobó Kata terhes botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előzetes híresztelésekkel ellentétben Dobó Kata azt állítja, nem vár babát - a róla megjelent cikk, miszerint állapotos, csak kitaláció.

A Blikk szerdán megírta, hogy Dobó Kata gyermeket vár - egy szemtanú szerint a színésznő nemrég egy nőgyógyászati vizsgálaton járt, ahol megállapították, kisfia lesz, és ezt boldogan újságolta édesanyjának. Most azonban Kata reagált a megjelent cikkre, és tagadja, hogy az elhangzottaknak bármi köze lenne a valósághoz.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Dobó Kata a TV2-nek adott exluzív interjújában elmondta, azért járt a kórházban, hogy édesanyjával meglátogassák Kata nővérét, aki nemrég adott életet kisfiának. Valószínűleg ekkor látta őt valaki, aki később tévesen informálta a napilapot. Kata szerint a hírek nagyon sokszor elferdítik a valóságot, így érdemes nem mindent készpénznek venni. A színésznő arról még nem beszélt, ő mikor szeretne gyermeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.