Egyszer zseniálisan rátalál a tökéletes ruhára Katie Holmes, máskor pedig úgy öltözik fel, mintha életében nem látott volna még divatmagazint. Most is ez utóbbi történt: a színésznő megszegte az egyik legfontosabb divatszabályt!


Farmert nem hordunk farmerral - csak kivételes esetekben, és több szempontot is szem előtt tartva. Utóbbira valószínűleg fittyet hányt Katie Holmes, aki a napokban egy délutáni traccspartihoz sötét farmernacit és világos farmeringet húzott, ami hatalmas baki az elütő színek miatt. Divatszakértőnk szerint több szezonnal ezelőtt valóban reneszánszát élte a "double denim", azaz a farmert farmerrel trendje, ám az kizárólag akkor működött, ha valaki pontosan megegyező árnyalatú darabokból válogatta össze az öltözékét.

Forrás: Northfoto

Holmes-nak ez most nem sikerült, de legalább a kiegészítőket eltalálta eltalálta a színésznő: méregdrága Hermes táskája és hasonló színű sálja nagyszerűen mutat a farmer kék színével. Katie egyébként a mozivászon mellett a divat világában is tevékenykedik: saját márkája, a Holmes & Yang igazán népszerű az államokban - éppen ezért kínos tőle egy ilyen húzás. Szabó Gergely: "Igazi, elegáns nőt csináltam Falusi Mariannból"http://www.life.hu/legytrendi/20110609-szabo-gergely-igazi-elegans-not-csinaltam-falusi-mariannbol-interju.html Lady Gaga nem tud járnihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110607-lady-gaga-nem-tud-jarni.html Nagy bikinimustra - Tarts velünk!http://www.life.hu/legytrendi/20110607-nagy-bikinimustra-video.html Lakatos Márk átalakít: Nőies nő lett a szupervékony, törékeny Andreábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110607-lakatos-mark-atalakit-9-takacs-andrea.html A legnagyobb nyári divatbakik: Tedd - ne teddhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110606-a-legnagyobb-nyari-divatbakik-tedd-ne-tedd.html Katalin hercegnő stílust váltotthttp://www.life.hu/legytrendi/20110606-katalin-hercegno-az-epson-derbyn.html A hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110603-a-het-legjobban-es-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.html