Fergie, a Black Eyed Peas szexi énekesnője sokszor vét divatbakit - bár legutóbbi megjelenése kifogástalannak tűnt, van okunk kritizálni a szőkeséget.


Szépségbakit lőtt Fergie - párizsi kiruccanása alkalmával bőre a helytelenül használt barnítószertől répaszínűre változott. Kezén, de főleg lábfején látszanak a túlzásba vitt barnítás nyomai, melyet valószínűleg a barnítógép okozott. A gép fújása után egy-két órát nem lehet vízhez érni, de úgy tűnik, Fergie megszegte ezt az alapszabályt - ettől lett bőre csokibarna helyett narancssárga. Csak óvatosan a szépségtrükkökkel, kedves Fergie!

Northfoto

 

Ezek a nyár legdögösebb szépségtrendjeihttp://www.life.hu/szepulj/20110613-ezek-a-nyar-legdogosebb-szepsegtrendjei.html Topfrizura nyárra: legyen kétszínű a hajad!http://www.life.hu/szepulj/haj/20110613-topfrizura-nyarra-legyen-ketszinu-a-hajad.html A legnagyobb nyári szépségbakikhttp://www.life.hu/szepulj/20110613-a-legnagyobb-nyari-szepsegbakik.html Ronda, de hasznos - Íme a holdjáró papucshttp://www.life.hu/szepulj/20110617-javitja-a-tartast-es-az-egyensulyerzekelest-a-holdjaro-papucs.html Lassan 50 éves lesz, mégis smink és retus nélkül pózol a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20110616-monica-bellucci-smink-nelkul-is-gyonyoru.html