Hétfőn, hajnali 5 óra 8 perckor megszületett Balássy Betty és Varga Feri első közös gyermeke, Varga Róza Anna.


A boldog édesanya saját Facebook-profilján már kora reggel tudatta az örömhírt rajongóival és barátaival - írja a Stop.hu.
"Megszületett Varga Róza Anna! Itt fekszem a kórházban, és köszönöm, hogy gondoltatok rám! Róza 3620 grammal és 53 centiméterrel dugta ki a fejecskéjét. Ez tényleg isteni érzés!" - tudatta a boldog kismama, aki remélhetőleg hamarosan fényképeket is mutat majd a babáról.

www.mistraliroda.hu

Betty és Feri a Megasztár 3-ban ismerkedtek meg egymással, ahol Feri döntősként, a lány pedig háttérénekesként szerepelt. Szerelmük azóta is igen erős - már nagyon várták első csemetéjüket.

Ma megszületik a legifjabb Beckham? David gyanúsan nyilatkozotthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110704-ma-megszuletik-a-legifjabb-beckham-david-gyanusan-nyilatkozott.html Még sosem beszélt róla! Katalin hercegnő először nyilatkozott családalapítási terveikrőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110704-meg-sosem-beszelt-rola-katalin-hercegno-eloszor-nyilatkozott-csaladalapitasi-terveikrol.html 8 évesek szexi ruhákban és sminkben - A Lolita-jelenség és kezelésehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110704-8-evesek-szexi-ruhakban-es-sminkben-a-lolitajelenseg-es.html Botrány készülődik! A Desperado sztárjának férjétől született gyereke a szupermodellnekhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110703-botrany-keszulodik-a-desperado-sztarjanak-ferjetol-szuletett-gyereke-a-szupermodellnek.html Szinte bőr nélkül született egy kisfiú - Videó!http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110702-ugy-nezett-ki-szuletesekor-a-kisfiu-mint-aki-megegett.html Meglepő lépés! Katalin és Vilmos kislánya kapja a Károly herceget megillető bevételekethttp://www.life.hu/anyaskodj/20110701-meglepo-lepes-katalin-es-vilmos-kislanya-kapja-a-karoly-herceget.html