Szépségkirálynő lesz a kövér lányból?

fogyás szépségverseny hízás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon milyen érzés lehet rút kiskacsából szépségkirálynővé válni? Csak kitartás és vasakarat kell hozzá?


www.facebook.com/breeboyce
www.facebook.com/breeboyce

A fotók is bizonyítják, hogyan lett a túlsúlyos és esetlen tinédzserből egy magabiztos és vonzó nő, akinek alakja ma már tökéletes: nyoma sincs rajta az éhezésnek, és inkább nőies, mintsem piszkafa. Miss Boyce a napokban nyerte meg a dél-karolinai helyi döntőt, így ő is esélyesként indul a januári Las Vegas-i döntőn. A lány nem világbékére vágyik, hanem arra, hogy pozitív példát mutasson a túlsúlyos fiataloknak - be akarja bizonyítani, mennyire fontos az egészséges táplálkozás. "Célom, hogy mindenkit az egészséges életmódra ösztönözzek, és felhívjam a figyelmet a megfelelő étkezési szokásokra, a sportra, és arra, hogy hinnünk kell önmagunkban. Megvan az erőtök, hogy megváltoztassátok az életeteket'" - írta a lány a közösségi oldalán. Betty szerencsésnek érzi magát, mivel most olyan helyzetben van, hogy mindenki rá figyel, így mondanivalója sokkal több helyre eljut.

www.facebook.com/breeboyce
www.facebook.com/breeboyce

Miss Boyce mindenhová magával viszi XXL-es nadrágját, hogy emlékeztesse magát, milyen messzire jutott. Titka nem az éhezés, hanem a megfelelő táplálkozás és a sok sport. Alakja cseppet sem csontsovány, sőt, a lehető legnőiesebb - egészséges! A lány nem hisz a diétákban, mert már rengeteget kipróbált, de végül az életmódváltás mellett döntött. "Sokszor éreztem azt, hogy teljesen le kell mondanom például a csokiról a diéta miatt. Most azonban már azt gondolom, hogy ha tényleg odafigyelek az étkezésemre, és rendszeresen sportolok, akkor megengedhetem magamnak néha az édességet is" - vallotta a szépségkirálynő-jelölt.

Tipp! Főiskolák szépe és Mr. College szépségverseny! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.