Vajon milyen érzés lehet rút kiskacsából szépségkirálynővé válni? Csak kitartás és vasakarat kell hozzá?


A legtöbb szépségkirálynő-jelölt fő célja a világbéke. A huszonkét éves Bree Boyce azonban egészen mást szeretne megvalósítani, ha megnyeri a koronát. A dél-karolinai lány sosem gondolta volna, hogy bekerülhet a Miss Amerika döntős mezőnyébe, hiszen korábban túlsúlyos volt. Az egykor 104 kilót nyomó lány több mint ötven kilótól szabadult meg, ami igazán csodás eredmény.

www.facebook.com/breeboyce

A fotók is bizonyítják, hogyan lett a túlsúlyos és esetlen tinédzserből egy magabiztos és vonzó nő, akinek alakja ma már tökéletes: nyoma sincs rajta az éhezésnek, és inkább nőies, mintsem piszkafa. Miss Boyce a napokban nyerte meg a dél-karolinai helyi döntőt, így ő is esélyesként indul a januári Las Vegas-i döntőn. A lány nem világbékére vágyik, hanem arra, hogy pozitív példát mutasson a túlsúlyos fiataloknak - be akarja bizonyítani, mennyire fontos az egészséges táplálkozás. "Célom, hogy mindenkit az egészséges életmódra ösztönözzek, és felhívjam a figyelmet a megfelelő étkezési szokásokra, a sportra, és arra, hogy hinnünk kell önmagunkban. Megvan az erőtök, hogy megváltoztassátok az életeteket'" - írta a lány a közösségi oldalán. Betty szerencsésnek érzi magát, mivel most olyan helyzetben van, hogy mindenki rá figyel, így mondanivalója sokkal több helyre eljut.

www.facebook.com/breeboyce

Miss Boyce mindenhová magával viszi XXL-es nadrágját, hogy emlékeztesse magát, milyen messzire jutott. Titka nem az éhezés, hanem a megfelelő táplálkozás és a sok sport. Alakja cseppet sem csontsovány, sőt, a lehető legnőiesebb - egészséges! A lány nem hisz a diétákban, mert már rengeteget kipróbált, de végül az életmódváltás mellett döntött. "Sokszor éreztem azt, hogy teljesen le kell mondanom például a csokiról a diéta miatt. Most azonban már azt gondolom, hogy ha tényleg odafigyelek az étkezésemre, és rendszeresen sportolok, akkor megengedhetem magamnak néha az édességet is" - vallotta a szépségkirálynő-jelölt.Tisztánlátó és fényjáró - Mágikus nyerészkedés vagy valódi segítség?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110706-tisztanlato-es-fenyjaro-magikus-nyereszkedes-vagy-valodi-segitseg.html Háromszor próbált megszökni Charlene Wittstock az esküvő előlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110704-haromszor-probalt-megszokni-charlene-wittstock-az-eskuvo-elol.html Hétköznapi babonák - Így kerüld a balszerencsét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110704-hetkoznapi-babonak-igy-keruld-a-balszerencset.html Katalin hercegnő a hollywoodi sztár ruháit koppintja?http://www.life.hu/legytrendi/20110706-katalin-hercegno-es-sarah-jessica-parker-ugyanolyan-ruhat-viseltek.html John Galliano nélkül elbukhat a Dior divatház?http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110706-a-dior-divathaz-bemutatta-osziteli-kollekciojat.html Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.html Rövidnadrágok az alkatodhozhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110704-rovidnadragok-az-alkatodhoz.html