Qatar Airways Wizz Air Budapest Airport utazás repülés Malév nyaralás LOT Neckerman Ibusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Utazni szeretnék, egy hétre, egzotikus helyre, vagy mediterrán területre. Nem tudok egy hétnél több szabadságot kivenni, ezért gondot okoz, ha az oda-vissza utazás még két-három napot tesz ki." Sokan találkozunk ezzel a problémával. Miért is ne utazzunk nyaralni idén repülővel?


Alig néhány hónapja megnyitotta kapuit a Budapest Airport új terminálépülete, a SkyCourt. Az új utasforgalmi csarnok alapjaiban változtatja meg az utazási élményt, amit azelőtt a Budapesten repülőre szálló utasok megszokhattak: az új épület lélegzetelállító látványt, gazdag vásárlási és gasztronómiai kínálatot, összességben pedig modern, európai színvonalú repülőtéri hangulatot nyújt. Az új épület megnyitásával a repülőteret üzemeltető Budapest Airport vállalati arculata is felfrissült. A vállalat célkitűzése nem más, mint hogy néhány éven belül a térség legjobb repülőterévé fejlesszék a budapestit. A Budapest Airport tisztában van azzal, hogy a repülés több mint egy módja az utazásnak: a repülés élmény, a repülőtér pedig az a hely, ahol a repülés élménye elkezdődik. Ezeket az értékeket foglalja össze az új szlogenjük: "Magasan a legjobb".

A repülést márpedig egyre többen választják Magyarországon is. Az előrejelzések szerint minden idők legtöbb utasa várható idén a BUD Nemzetközi Repülőtéren. A nyári szezonban is egyre többen döntenek úgy, hogy nem elutaznak, hanem elrepülnek nyaralni. A megújult repülőtéren pedig valódi élménnyel indul a pihenés. Érdemes hát belevágni a tervezésbe.

Nem baj, ha nem foglaltunk le hónapokkal ezelőtt egy first minute utat. Még most sem késő olcsó, de jó utakat találni. Ebben partnerünk lehet akár maga a repülőtér is. A Budapest Airport folytatja a tavaly nagy sikerrel bevezetett szolgáltatását, a "Repülj most!" weboldalt, ahol a legjobb repülőjegy ajánlatok mellett komplett vakációkat is lefoglalhatunk. Érdemes időről-időre átböngészni a kínálatot, mert a honlapra az utazási irodák a három héten belül esedékes akciós csomagjaikat töltik fel. Ez a szolgáltatás az olyan nyaralóknak is jó, akik csak az időpontot tudják, az úti célt pedig nem sokkal az utazás előtt döntik el. Emellett azoknak is tartogat meglepetéseket az oldal, akik kifejezetten a nyaralás helyszínét képzelték el, de még nem találtak megfelelő akciós ajánlatot.

A Budapest Airport ígérete szerint idén is számos értékes nyereménnyel csábítja a repülőtérre a nyaralni vágyókat. A Facebook oldalon indított kampányban bárki benevezhet a nyereményként kínált repülőjegyekért, illetve teljes nyaralási lehetőségért. A július 18. és augusztus 12. közötti játékban összesen 9 repülőjegy és egy kétfős nyaralás talál gazdára. Az akcióban olyan légi fuvarozók vesznek részt, mint a legnagyobb magyar piaccal rendelkező légitársaság, a Malév, az egyik legnépszerűbb fapados fuvarozó és szintén magyar hátterű Wizz Air, a patinás lengyel légitársaság, a LOT, valamint a világ egyik legjobb, ötcsillagos szállítója a Qatar Airways. A két és fél hétig tartó nyereményesőhöz pedig csatlakozott a magyar turisztikai piac két jól ismert utazásszervezője, az Ibusz és a Neckermann is.

Amennyiben még sehol nem áll a nyaralás megtervezésével, aggodalomra akkor sincs semmi ok, vessen egy pillantást a Repülj most! weboldalra az akciós ajánlatokért, illetve látogasson el a Budapest Airport Facebook oldalára, ahol akár meg is nyerheti az óhajtott utazást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.