January Jones pocakja már igencsak kerekedik, ennek ellenére nem hagyja a szekrényben a szexi ruhadarabokat, bár a magas sarkú viselését mostanában egyre hanyagolja. Ám nem ő az egyetlen várandós híresség, aki pocakosan is ad magára!


Voltak olyan idők, amikor a nőknek titkolniuk kellett az állapotukat. Később ugyan nem kellett elrejteni a terhességet, mégis hatalmas zsákruhába bújtak, az ezredfordulón viszont egy rövid ideig a pocakkipakolás volt a trend. Jó tíz évvel később a természetes kismamadivat korszakát éljük, amikor a leendő anyukákat csak a termetes has különbözteti meg a többi nőtársuktól. A divatnak köszönhetően ma ugyanolyan csinos, szexi és mutatós lehetsz kismamaként is, mint előtte vagy utána. Van azonban néhány tuti tippünk az öltözködésre vonatkozóan, amit érdemes megszívlelni - ellestük a sztároktól!

A kényelmes is lehet szexi

Áldott állapotban az ember másodpercek alatt a gardróbja legsötétebb zugába száműzi az olyan cipőket, amelyek a gyönyörű, de kevésbé kényelmes kategóriába tartoznak. Szerencsére vannak olyan lapos- vagy teletalpú darabok, amelyek nemcsak meseszépek, de az ilyenkor érzékenyebb láb számára sem jelentenek komoly kihívást. Az idei nyár nagy kedvence az aranyszínű saru - lásd January Jones színésznő lábán - vagy a kövekkel, gyöngyökkel díszített lapos talpú szandál, mely valamennyi összeállításba szexi nőiességet csempész.

Northfoto


Öltözködj változatosan!

Ha már megtanultad, hogy egy jó farmer adu ász, ne feledkezz meg a többi ruhadarabról se, amelyek nemcsak pocak nélkül, hanem pocakkal is jól mutatnak. A kismamáknak kialakított leggings például nemcsak jól kihasználható, hanem végtelenül kényelmes is.


Az idén ultradivatos maxiruhát és maxiszoknyát mintha kifejezetten a várandós nőknek találták volna ki. Kisebb pocakkal akár a rövid vagy hosszú overallok, pizsamaszerű utcai nadrágok, de a rövidebb ruhácskák is arra várnak, hogy megmutasd bennük magad - és akkor még nem is beszéltünk az ingekről, lenge muszlin topokról! Sőt, ha már itt tartunk: a ruhák fölé nyugodtan viselj lenge pamutinget - ha a párodé jó méretben, akkor azt -, ahogy Jessica Albánál is rendszeresen látjuk.

Northfoto


Kulcs: a kiegészítők

Utálod, hogy csak egy egyszerű pamutruhát bírsz elviselni magadon? Annyi baj legyen! Egy jól megválasztott táska, nyaklánc, karkötő, öv vagy kedvenc gyűrű a legpuritánabb öltözéket is izgalmassá teszi. Ha igazán egyedit és különlegeset szeretnél, válassz a magyar tervezőktől. A havonta megrendezett Wampon és a hetente megrendezett "vasárnapiacon", a Goubán vagy az olyan alkalmi megmozdulásokon, mint a Szabad a Vásár számtalan magyar tervező kínál szebbnél szebb kismamaruhákat, kiegészítőket és gyerekholmikat.

NorthfotoA multifunkcionális kismamafarmer
Kevés olyan ruhadarab van, amely annyi helyzetben jelent megoldást a "mit vegyek fel?", illetve a "nincs egy rongyom se!" problémakörre, mint egy jól szabott, jó színű farmernadrág. Ma már senki sem szól meg azért, mert egy elegánsabb eseményen farmerben, strasszos saruban és elegáns topban jelensz meg. Ugyanez a darab városi sétához, kiránduláshoz, piknikre, koncertre, munkahelyre ugyanúgy bevethető.

Így nyerd vissza az alakod gyorsan és tartósan! - Biztonságos módszerek szülés utáni fogyáshozhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110509-igy-nyerd-vissza-az-alakod-gyorsan-es-tartosan-biztonsagos.html Rugalmas és kényelmes tavaszi nadrágok kismamáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110414-rugalmas-es-kenyelmes-tavaszi-nadragok-kismamaknak.html Így lehetsz tökéletes édesanya! - 5 hasznos könyv kismamáknakhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110413-igy-lehetsz-tokeletes-edesanya-5-hasznos-konyv-kismamaknak.html Imádják vagy utálják? - Pasikat kérdeztünk a nyár húzó trendjeirőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110714-imadjak-vagy-utaljak-pasikat-kerdeztunk-a-nyar-huzo.html Alakformáló ruhadarabok öt problémás területrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110713-alakformalo-ruhadarabok-ot-problemas-teruletre.html