Jobb, mint a botox! Garantáltan fiatalít a francia tudósok gyümölcskeveréke! - Te is elkészítheted

Simon Cowell botox fiatalság turmix gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit X-Faktor mentora, Simon Cowell sem éppen a különösen szerencsés géneknek köszönheti fiatalos külsejét. Bevallotta ugyanis, hogy volt már botoxkezelésen, és számos vitaminkúrán is túl van. Most azonban a méregdrága kezeléseket egy különleges gyümölcskeverékre cserélte, amit akár te is elkészíthetsz.


AFP
AFP

Simon Cowell 2003 decemberében (balra) és idén májusban

Igazi vitaminbomba

A turmix fő alapanyaga egy apró, piros, savanykás gyümölcs, a vörösáfonya, amely tele van szerves savakkal, A- és B-provitaminokkal, C-vitaminnal, káliummal, kálciummal és foszforral. Emellett fitokemikáliákat tartalmaz, amelyek közismerten csökkentik a húgyúti fertőzéseket, és tele van Omega-3 zsírsavval is. A turmix másik különleges összetevője az acerola cseresznye, ami harmincszor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs, ráadásul magas az antioxidáns-tartalma is. Az alapturmix utolsó, de elengedhetetlen összetevője pedig a fekete berkenye, ami megelőzi a gyomorfekélyt, véd a májelégtelenséggel szemben, és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a végbélrák kialakulásának a kockázatát.

Tipp! Kövesd a hercegnő stílusát! Nézd meg képgalériánkat!



Recept 2 dl turmixhoz

- 126ml grapefruitlé
- 20 ml fekete áfonyalé
- 20 ml almalé
- 8 ml eperlé
- 10 ml vörös áfonyalé
- 8ml acerolalé
- 8 ml fekete berkenyelé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.