Hogyan legyek jó nő? - Csodaszer a duzzadt, karikás szemekre

uborka Takács Nóra karikás szem krumpli Hogyan legyek jó nő? szépség szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Duzzadt? Vörös? Karikás? Beesett a szemed? Megesik mindenkivel.

Reggelente elnézem a várost, ahogy az emberek cipelik a táskáikat a kezükben - meg a szemük alatt. Pedig kis odafigyeléssel lehet ám tenni ellene, vagy legalábbis javítani a helyzeten. Csak szét kell nézni a természet patikájában és elejét vehetjük a kellemetlenségeknek. A jelszó itt is a rendszeresség. Minden nap egy apró fortély, és kész is. Táska volt, nincs. Hogyan? Hát így:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pbB9B9Ia7BWK71hg

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



Hogyan legyek jó nő? - 3 trükk az ápolt körmökérthttp://www.life.hu/szepulj/20110727-hogyan-legyek-jo-no-3-trukk-az-apolt-kormokert.htmlHogyan legyek jó nő? - Nyári hajpakolás az egészséges tincsekérthttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110720-hogyan-legyek-jo-no-nyari-hajpakolas-az-egeszseges-tincsekert.htmlHogyan legyek jó nő? - Így sminkelj, ha munkába mész!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110713-hoyan-legyek-jo-no-irodai-smink.htmlHogyan legyek jó nő? Pillekönnyű nyári édesség, ami nem árt a vonalaidnakhttp://www.life.hu/szepulj/20110706-hogyan-legyek-jo-no-pillekonnyu-nyari-edesseg-ami-nem-art.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts hőálló nyári sminket!http://www.life.hu/szepulj/smink/20110629-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-hoallo-nyari-sminket.htmlHogyan legyek jó nő? - Szépítő, fiatalító koktélok fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/20110622-hogyan-legyek-jo-no-frissito-fiatalito-koktelok-fillerekbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Így készíts trendi nyári frizuráthttp://www.life.hu/szepulj/20110615-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-trendi-nyari-frizurat.htmlHogyan legyek jó nő? - Csodatévő rizses arcmaszk fillérekbőlhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110608-hogyan-legyek-jo-no-csodatevo-rizses-arcmaszk-fillerekbol.htmlHogyan legyek jó nő? - Filléres fogyasztó saláta nyárrahttp://www.life.hu/szepulj/20110601-hogyan-legyek-jo-no-filleres-fogyaszto-salata-nyarra.htmlHogyan legyek jó nő? - 2 szexi nyári frizura, amit magad is elkészíthetszhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110525-hogyan-legyek-jo-no-2-szexi-nyari-frizura-amit.htmlHogyan legyek jó nő? - Szép, ápolt lábakat a szandiba!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110511-hogyan-legyek-jo-no-pedikur-szep-apolt-labakat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.