Adriana Lima szupermodell kislánya mindössze 21 hónapos, de máris többet tud, mint a legtöbb felnőtt - a csöppség három nyelven is beszél.

Zsenit nevelget a gyönyörű Victoria's Secret angyalka és férje, a szerb baseballjátékos Marko Jaric - a kis Valentina maga a csoda! A brazil fehérneműmodell nemrég a New York Postnak mesélt lánya képességeiről: a kicsi a szülei révén szerbül és portugálul is megérteti magát, persze az angol lesz az anyanyelve.

Northfoto

Lima azt is elpletykálta, hogy a kicsi angolul szól máltai selyesmkutyusához, Ivy-hez is. Amikor pedig Adriana angolul kiabálja a kutyának, hogy "Gyere ide!", akkor a kislány is rögvest az anyukájához siet. Lima és Jaric 2009 februárjában házasodtak össze, jelenleg Beverly Hillsben élnek.

Kisgyerek és alvópléd: káros a túlzott kötődés?http://www.life.hu/anyaskodj/20110810-kisgyerek-es-alvopled-karos-a-tulzott-kotodes.html Rájuk sem ismerni! Kész felnőttek lettek a popkirály gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20110809-kesz-felnottek-michael-jackson-gyerekei-prince-jackson-paris-jackson-blanket.html Ki a leggyorsabban mászó kisbaba?http://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20110808-ki-a-leggyorsabban-maszo-kisbaba.html Az édesapja nagyon büszke! Csodaszép a sztárfocista kislánya! Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110808-az-edesapja-nagyon-buszke-csoaszep-david-beckham-kislanya.html Jobban szeretem az egyik gyerekemet - Rossz anya vagyok?http://www.life.hu/anyaskodj/20110805-jobban-szeretem-az-egyik-gyerekemet-rossz-anya-vagyok.html