Vajon van bárki a világon, aki képes úgy felöltözni, hogy lepipálja Lady Gagát?


Nicki Minaj megpróbálta a lehetetlent: az MTV Video Music Awards díjátadón azt akarta, hogy mindenki csak rá figyeljen. Ruhája azonban inkább nevetségesre, mintsem meghökkentőre sikeredett - lássuk, mit viselt a hip-hop sztár.

Forrás: AFP

Nicki rózsaszín-sárga-fehér műhaja hatalmas kontyba csavarodva díszelgett a fején. Ruhája egy fémre hajazó anyagból és csipkéből készült - a szettet Amato Couture álmodta meg -, és harisnyája is több színben pompázott. A kreációt egy óvodáshoz illő papucs tette "tökéletessé", nyakában pedig egy jégkrém-figurás láncot viselt. Nicki ebben a szettben érkezett a színpadra, hogy átvegye díját - ő kapta a legjobb hip-hop videóért járó elismerést.

A sztár azonban még így sem tudta felülmúlni Lady Gagát, aki egész este férfiruhában, férfiként pózolt, és öntötte magába a whiskyt.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Katalinnak és Vilmosnak nem jött összehttp://www.life.hu/legytrendi/20110826-heti-silusmustra-katalinnak-es-vilmosnak-nem-jott-ossze.html Így alakítsd ki a saját stílusod!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-igy-alakitsd-ki-a-sajat-stilusod.html Az őszi szezon legszebb divatszíneihttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-az-oszi-szezon-legszebb-divatszinei.html Nagymamabugyit vett fel az estélyi ruhájához a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110825-nagymamabugyit-vett-fel-az-estelyi-ruhajahoz-jennifer-lopez.html Praktikus? Drámai? Kislányos? Az őszi cipőd elárulja, milyen vagy!http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110824-praktikus-dramai-kislanyos-az-oszi-cipod-elarulja-milyen-vagy.html Lakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.html