A 2007-es MTV Video Music Awards gálát Britney Spears valószínűleg legszívesebben elfelejtené. És talán mi sem hinnénk el, hogy az ott ő volt, amikor most ránézünk.


Négy évvel ezelőtt egy szál alsóneműnek is beillő ruhadarabban lépett a színpadra a popkirálynő, felpolcolt mellekkel és kopaszságát palástoló felvarrt hajjal, hogy eltátogja a Gimme More című dalát. Akkor a nagy visszatérése derékba is tört...

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: AFP

De vasárnap este, kereken a botrányos este negyedik évfordulóján Britney bebizonyította, hogy jobban van, mint valaha. Spears kisasszony széles mosollyal lépett a vörös szőnyegre ügynökéből lett fiújával, Jason Trawick-kel. Az énekesnő nem is hasonlított négy évvel ezelőtti, kiégett, kiüresedett önmagára. Szépen kisportolt alakját egy rövid, flitteres, Moschino kezeslábassal hangsúlyozta, és fekete, magas talpú lakkcsizmát húzott hozzá.A dívát vasárnap éjjel hihetetlen karrierjéért tüntették ki, és megkapta az este nagy díját, a Michael Jackson Video Vanguard szobrocskát. Sőt, még egy csapat táncos is az ő fényét emelte fellépésével, akik Britney Spears slágerekre koreografáltak egy showt.

Forrás: AFP

Britneynek Lady Gagával is volt egy pillanata a színpadon, amikor is a férfinak öltözött Poker Face énekes megpróbálta megcsókolni a tündöklő sztárt.

Britney Spears szeptemberben turnéra indul, melynek során hozzánk is ellátogat.


Durva vádak: testőre szerint Britney Spears igénytelen és ápolatlanhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110721-britney-spears-igenytelen-es-apolatlan-arulta-el-az-enekesno.html "Brad Pitt-től várok gyereket" - Britney Spears meglepő kijelentést tetthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110623-brad-pittol-varok-gyereket-britney-spears-meglepo-kijelentest-tett.html Britney újra szülni akarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-britney-spears-harmadik-gyermeket-akar.html Britney fergeteges koncertet adotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110401-britney-fergeteges-koncertet-adott.html Britney fellépőruhája nagyon ciki!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110329-vilagitos-melltartoban-lepett-fel-britney-spears.html Britney Spears megmutatta intim tetoválásaithttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110310-britney-spears-megmutatta-intim-tetovalasait.html