Letagadhatná régi önmagát a popsztár

díjak Britney Spears MTV Video Music Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2007-es MTV Video Music Awards gálát Britney Spears valószínűleg legszívesebben elfelejtené. És talán mi sem hinnénk el, hogy az ott ő volt, amikor most ránézünk.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: AFP
Forrás: AFP

De vasárnap este, kereken a botrányos este negyedik évfordulóján Britney bebizonyította, hogy jobban van, mint valaha. Spears kisasszony széles mosollyal lépett a vörös szőnyegre ügynökéből lett fiújával, Jason Trawick-kel. Az énekesnő nem is hasonlított négy évvel ezelőtti, kiégett, kiüresedett önmagára. Szépen kisportolt alakját egy rövid, flitteres, Moschino kezeslábassal hangsúlyozta, és fekete, magas talpú lakkcsizmát húzott hozzá.

A nők nem tartanak szeretőt?



A dívát vasárnap éjjel hihetetlen karrierjéért tüntették ki, és megkapta az este nagy díját, a Michael Jackson Video Vanguard szobrocskát. Sőt, még egy csapat táncos is az ő fényét emelte fellépésével, akik Britney Spears slágerekre koreografáltak egy showt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Britneynek Lady Gagával is volt egy pillanata a színpadon, amikor is a férfinak öltözött Poker Face énekes megpróbálta megcsókolni a tündöklő sztárt.

Britney Spears szeptemberben turnéra indul, melynek során hozzánk is ellátogat.

Tipp! Különleges cipők magyar tervezőktől képgalériánkban. Katt ide!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.