Lakatos Márk és csapata ezúttal a Pécs mellett élő fiatal némettanárt, Enikőt alakította át - az eredmény magáért beszél!


A huszonnégy éves Enikő számára fontos szempont volt az átalakításkor, hogy a frizurája ne legyen túlságosan extrém, mert nem szeretett volna feltűnést kelteni a munkahelyén. Szofrán Zsolt mesterfodrásznak azonban sikerült meggyőznie a fiatal tanárnőt, hogy a vörös az ő színe. "Eddig sosem volt vörös hajam - mindig a barnát és a szőkét favorizáltam. Zsoltnak most mégis sikerült rávennie, hogy próbáljuk ki. A végeredmény egy gyönyörű vörösesbarna árnyalat lett és egyszerűen imádom!" - újságolta boldogan Enikő a Life.hu-nak.

Most a Zsidó Nyári Fesztiválra nyerhetsz jegyeket a Facebook oldalunkon!


Fotó: Ritter Doron

Enikő a hétköznapokban mindig sminkeli magát, de csak bulizáskor használ erőteljes színeket. A lila árnyalat, amit Gáspár Viki választott számára, remekül passzol a barna szeméhez és vadiúj frizurájához. "Odavoltam a sminkemért, nagyon eltalálta Viki!" - lelkendezett az újdonsült "bombanő". Eni a ruhát is nagyon magáénak érezte, és azt is elmondta, hihetetlenül élvezte az átalakítás minden percét.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán


És hogy mit szólt a lányhoz a vőlegénye és kissé konzervatív édesapja? "A kedvesem szerint igazi modern, mai csaj lettem, nagyon bejön neki az új színem. Meglepő módon apu is imádta a vörös hajamat, és mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kaptam" - mesélte Enikő az átváltozása után.

ENIKŐ ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1108/Lakat2011830154445
Lakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.html Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.html Lakatos Márk átalakít: Hatalmasat változott Győzike lánya, Evelinhttp://www.life.hu/legytrendi/20110809-lakatos-mark-atalakit-hatalmasat-valtozott-gyozike-lanya-evelin.html Lakatos Márk átalakít: Újjászületett a szülésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20110726-lakatos-mark-atalakit-16.html Lakatos Márk átalakít: Dögös vörös lett a szeplős kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110719-voros-es-szeplos-lakatos-mark-azonnal-kiszurta-emeset.html Lakatos Márk átalakít: Röpült a bikini - bombanő lett Niki!http://www.life.hu/legytrendi/20110712-lakatos-mark-atalakit-14.html Lakatos Márk átalakít: Igazi, elegáns nő lett a 22 éves anyuka!http://www.life.hu/legytrendi/20110705-lakatos-mark-atalakit-13-fazekas-dora.html Lakatos Márk átalakít: Bombázó lett Viki, és még csak most szült!http://www.life.hu/legytrendi/20110628-lakatos-mark-atalakit-12-hegyi-viktoria.html