A Micsoda nő utcalányához a megszólalásig hasonló ruhát adott három éves kislányára az édesanyja.


A "Toddlers and Tiaras" című műsor az amerikai gyermekszépségversenyek kegyetlen világát mutatja be. Itt a smink és az extravagáns ruhák már-már teljesen megszokottak, de az is előfordult már, hogy egy kislány műmellben lépett fel. Most azonban egy szülő ennél is messzebbre ment: a filmtörténet egyik leghíresebb prostijának, a Micsoda nő Vivianjének öltöztette be kislányát, Paisley-t.

http://tlc.howstuffworks.com/

Julia Roberts karakterét igazán hűen visszahozta a céltudatos anyuka: a hosszú, fekete lakkcsizma, az extrém, nem sokat takaró ruha és a szőke paróka is stimmelnek. A zsűri persze csak nevetett a kislányon, aki csípőre tett kézzel vonult fel az ítészek előtt. A közönségnek sem volt ellenére a dolog - vastapssal jutalmazták az ötletet. Paisley anyja ráadául a díszletet is fifikásan oldotta meg: a háttér a Regent Beverly Wilshire Hotel volt - itt lakott néhány napig a filmbeli örömlány az őt felkaroló üzletemberrel, akit Richard Gere alakított.De nem mindenki volt elájulva az ötlettől: az egyik édesanyja majdnem sokkot kapott a látványtól. ,,Julia Roberts egy prostituáltat alakít a Micsoda nő című filmben. Soha, de soha nem tenném ezt a lányommal!" - vallotta az elképedt szülő. Közben a közösségi oldalakon is szerveződnek a műsor ellenzői: egy nap alatt több, mint ezer tagja lett annak a csoportak, akik a show megszüntetését akarják.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!
Lakatos Márk átalakít: Igazi szexbomba lett a cuki, göndör hajú kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110906-lakatos-mark-atalakit-21.html Deutsch Tamás rusnya, Fluor Tomi cikin néz kihttp://www.life.hu/legytrendi/20110905-deutch-tamas-rusnya-fluor-tomi-cikin-nez-ki.html Sarah Jessica Parker mindenkit lenyomott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110902-sarah-jessica-parker-mindenkit-lenyomott.html 3 ruhadarab, amit mindenképpen be kell szerezned őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20110902-3-rudarab-amit-mindenkeppen-be-kell-szerezned-oszre.html A királynő bőrszerkót adna Katalin hercegnőre!http://www.life.hu/legytrendi/20110826-queen-latifah-atoltoztetne-katalin-hercegnot.html Íme a legmorbidabb táska - döglött kutyáról mintázták!http://www.life.hu/legytrendi/20110901-paris-hilton-kutyajarol-mintaztak-a-taskat.html A fehér póló 3 arcahttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-a-feher-polo-3-arca.html