Julia Roberts prostituált gyereksztár kislány Micsoda nő!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nő utcalányához a megszólalásig hasonló ruhát adott három éves kislányára az édesanyja.




http://tlc.howstuffworks.com/
http://tlc.howstuffworks.com/

Julia Roberts karakterét igazán hűen visszahozta a céltudatos anyuka: a hosszú, fekete lakkcsizma, az extrém, nem sokat takaró ruha és a szőke paróka is stimmelnek. A zsűri persze csak nevetett a kislányon, aki csípőre tett kézzel vonult fel az ítészek előtt. A közönségnek sem volt ellenére a dolog - vastapssal jutalmazták az ötletet. Paisley anyja ráadául a díszletet is fifikásan oldotta meg: a háttér a Regent Beverly Wilshire Hotel volt - itt lakott néhány napig a filmbeli örömlány az őt felkaroló üzletemberrel, akit Richard Gere alakított.



De nem mindenki volt elájulva az ötlettől: az egyik édesanyja majdnem sokkot kapott a látványtól. ,,Julia Roberts egy prostituáltat alakít a Micsoda nő című filmben. Soha, de soha nem tenném ezt a lányommal!" - vallotta az elképedt szülő. Közben a közösségi oldalakon is szerveződnek a műsor ellenzői: egy nap alatt több, mint ezer tagja lett annak a csoportak, akik a show megszüntetését akarják.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.