Férjhez ment és gyermeket vár mindenki kedvenc tinisorozatának sztárja

esküvő szülés Váratlan utazás terhes Sarah Polley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint húsz éve forgott a Váratlan utazás című kanadai televíziós sorozat, melynek főhőse a szókimondó, cserfes kislány, Sarah Stanley volt. A kis hősnőből azóta komoly színésznő és filmrendező lett, aki most az első babáját várja.


AFP
AFP

Polley azt tervezi, szülése miatt egy időre visszavonul, hogy minden idejét a picinek szentelhesse majd. Addig azonban még nagy feladatok várnak rá: a torontói filmfesztiválon hamarosan bemutatják legutóbbi, Take This Waltz című filmjét, melyet a színésznő írt és rendezett is.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Sarah gyermekként a Váratlan utazásban játszott főszerepet, később pedig maradt az igényes alkotásoknál: A szavak titkos élete és Az élet nélkülem című drámája is nagyszerű kritikákat kapott. Az Egyre távolabb című filmet ő rendezte - ezt 2008-ban a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában jelölték Oscar-díjra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.