Több mint húsz éve forgott a Váratlan utazás című kanadai televíziós sorozat, melynek főhőse a szókimondó, cserfes kislány, Sarah Stanley volt. A kis hősnőből azóta komoly színésznő és filmrendező lett, aki most az első babáját várja.


Sarah Polley kisasszony élete nemrég fenekestül felfordult - a színésznő férjhez ment, és hamarosan édesanya lesz. Sarah két hete mondta ki a boldogító igent párjának, aki a születendő baba miatt is rendkívül izgatott: Polley ugyanis már lassan négyhónapos terhes. A boldog férj és leendő édesapa nem más, mint az ügyvédként dolgozó David Sandomierski, aki két hete, egy szűk körű ceremónia keretében vette el kedvesét Torontóban.

AFP

Polley azt tervezi, szülése miatt egy időre visszavonul, hogy minden idejét a picinek szentelhesse majd. Addig azonban még nagy feladatok várnak rá: a torontói filmfesztiválon hamarosan bemutatják legutóbbi, Take This Waltz című filmjét, melyet a színésznő írt és rendezett is.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!Sarah gyermekként a Váratlan utazásban játszott főszerepet, később pedig maradt az igényes alkotásoknál: A szavak titkos élete és Az élet nélkülem című drámája is nagyszerű kritikákat kapott. Az Egyre távolabb című filmet ő rendezte - ezt 2008-ban a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában jelölték Oscar-díjra. Belevaló asszonyok! Ganxsta Zoli és Majka édesanyjukkal vendégeskedett Hajdú Péternélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110906-belevalo-asszonyok-ganxsta-zoli-es-majka-edesanyjukkal-vendegeskedtek-hajdu-peternel.html Indigó gyerekek: valóban léteznek? - A pszichológus meglepő válasza a kérdésrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110903-indigo-gyerekek-valoban-leteznek-a-pszichologus-meglepo-valasza-a.html Semmi sem látszik rajta! Victoria Beckham már két hónappal a szülés után nádszálvékonyhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110903-semmi-sem-latszik-rajta-victoria-beckham-mar-ket-honappal-a.html 17 órán át vajúdott! Egészséges kislánynak adott életet a magyar olimpikonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110903-17-oran-at-vajudott-egeszseges-kislanynak-adott-eletet-a-magyar.html Imádnivaló kisfiú! Megmutatta negyedik gyermekét a Grace Klinika sztárjának magyar hangjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110902-imadnivalo-kisfiu-megmutatta-negyedik-gyermeket-a-grace-klinika-sztarjanak-magyar.html Kész férfi Cicciolina gyereke! Így néz ki most a szexdíva 18 éves fia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110901-kesz-ferfi-igy-nez-ki-most-a-szexdiva-cicciolina-18.html 8 tipp, hogy pocakkal is jól érezd magad a bőrödben - Mentőövek 9 hónapra szabvahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110831-8-tipp-hogy-konnyebben-viseld-a-terhesseget.html