Lakatos Márk és csapata ezúttal a Kecskemét mellett élő Editet változtatta bombanővé - az átalakítás ezúttal is nagyszerűen sikerült!

A harminchét éves matematika-informatika szakos tanárnő mostanában jutott el oda, hogy szeretett volna rátalálni a saját stílusára. A szupercsapatunktól rengeteget tanult, így már nem okoz gondot számára az sem, hogy a vadiúj, dögös frizuráját otthon elkészítse.

Fotó: Ritter Doron

Edit haját Szofrán Zsolt mesterfodrász igazán vagányra vágta, a frizura színeiben pedig teljes mértékben az ősz uralkodó árnyalatai köszönnek vissza. A tanárnő imádta frizuráját, Zsolt megtanította neki, hogyan készítheti el percek alatt.


Az önmagát eddig csak keveset sminkelő Edit odáig volt Gáspár Viki sminkmester púderszínű kreációjáért: "Ritkán sminkelek a hétköznapokon, de ez a smink csodás volt, bármikor viselném, munkába is" - vallotta boldogan Edit a Life.hu-nak.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Lakatos Márk egy igazi őszi szettet adott a tanárnőre, ami csinos, elegáns volt és tökéletesen illeszkedett Edit stílusához. "Tény, hogy magamtól ezt nem mertem volna felvenni, de amint rám adták a ruhákat, máris imádtam minden darabot!" - mesélte Edit, aki azért is örül, mert nemcsak a családja, de a kollégái tetszését is elnyerte az új külseje.

EDIT ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1109/Lakat2011920143923

Lakatos Márk átalakít: Fekete démon lett a szende Mariannbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110913-lakatos-mark-atalakit-22.html Lakatos Márk átalakít: Igazi szexbomba lett a cuki, göndör hajú kislánybólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110906-lakatos-mark-atalakit-21.html Lakatos Márk átalakít: Vadító díva lett a visszafogott tanárnőbőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20110830-lakatos-mark-atalakit-20.html Lakatos Márk átalakít: Dögös üzletasszony lett a kisgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/legytrendi/20110823-lakatos-mark-atalakit-19.html Lakatos Márk átalakít - Strandpapucsról magas sarkúra váltott Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20110816-lakatos-mark-atalakit-18.html