fashion week manikűr körömlakk szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti, műkörömmel kapcsolatos cikkünkben megszólaló személyi stylist szerint még mindig a színesre lakkozott, rövid körmök divatja a legerősebb trend. Az újdonságokért élő-haló beauty bloggerek viszont nem elégszenek meg pusztán a színekkel, hanem újabb és újabb újdonságokkal lepik meg olvasóikat. Összegyűjtöttünk néhány top trendet.



lipglossiping.com
lipglossiping.com


Válts pöttyösre!

Az őszi-téli szezon egyik slágermintája a pötty lesz, miért pont a körmeink maradnának ki a vidám, játékos őrületből? Nem kell a fekete-fehérhez vagy a piros-fehérhez ragaszkodnod. Válaszd ki a kedvenc körömlakkodat alapszínnek. Hogy a pöttyök hogyan és milyen színben kerülnek rá, az más kérdés. Ma már olyan eredeti és utángyártott kiegészítők, például körömnyomdák, léteznek, amelyek megkönnyítik a dolgunkat, de költséghatékony megoldásként maradhatunk az egyszerű hurkapálcánál is.

emilydevine.com, caracita.com
emilydevine.com, caracita.com



Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!







moveslightly.blogspot.com, leblogdesushi.com, thechicmuse.blogspot.com
moveslightly.blogspot.com, leblogdesushi.com, thechicmuse.blogspot.com


Hagyd ki a holdakat!


A megfelelő körömmatrica nélkül bele se vágjunk ebbe az amúgy igen egyszerű, de látványos megoldásba, melynek lényege, hogy a körömágy alatti félkör alakú területet más színnel festjük ki, vagy festetlenül hagyjuk. Az eredmény glamúros lesz, de inkább hosszú és keskeny körmökön mutat igazán jól.

moveslightly.blogspot.com
moveslightly.blogspot.com


Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Nagyjából általános iskolás éveim vége felé festegettem különböző színűre a körmeimet. Persze szigorúan csak a nyári szünetben. Nem azért csináltam, mert láttam valahol, hogy ez bármiféle divat. Egyszerűen csak imádtam játszani a színekkel. Sokszor mixeltem is őket: sárgát kentem kékre, és elégedetten tapasztaltam, hogy zöld színű lakk lett belőle (rajzórás előtanulmányaimra alapoztam a feltevést). Aztán egyszer csak eljött az ősz, és én nekivágtam a giminek. Körmöt tisztítottam tehát, és egy időre elfelejtettem a színeket. Következő nyáron hatalmas divat lett ez a repedezős körömlakk. Teljesen meg voltunk érte őrülve a húgommal. Kentük nyakra főre, közben meg táncoltunk a Spice Girlsre. Végül ez is lecsengett természetesen. A repedezős körömlakk beszáradva a mai napig ott hever a fiókom mélyén valahol. Ahogy olvastam ezt a cikket az jutott eszembe, hogy tényleg nincs új a nap alatt. Felnőtt fejjel viszont már nem állok neki ilyeneket csinálni. Kis pöttyös, csíkos, félholdas körmök? Meghagyom inkább a fiataloknak. Jó nekem az egyszínű is.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.